Команда IBM за ініціативи Мінцифри переклала свої найпопулярніші курси українською / Все новости / Главная

Компанія IBM, один із найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення, яка посідає 6-те місце в списку найбільших компаній світу, пропонує 4 курси українською мовою на безоплатній платформі SkillsBuild. Вони будуть доступні після створення облікового запису.

Так, наразі українською доступні такі курси:

Всі ми знаємо, що soft skills такі самі необхідні, як і hard skills. У цьому курсі вас навчать критично мислити, співпрацювати з майбутніми колегами, розв'язувати проблеми та ставати гнучкими. Після проходження курсу отримаєте значок, який можете додати до свого резюме чи LinkedIn.

Курс містить 5 модулів загальною тривалістю 8 годин.

Рівень студента: початківець.

Доступний цифровий сертифікат.

Сьогодні ми працюємо, навчаємося та розважаємося онлайн. Наскільки це безпечно? Що глобальні компанії роблять із нашими даними та як їх зберігають? Дізнавайтеся про основи власної кібербезпеки та ставайте на крок ближче до впевненої цифрової грамотності на цьому курсі.

Курс містить 4 модулі тривалістю 6 годин.

Рівень студента: початківець.

Доступний цифровий сертифікат.

Штучний інтелект, блокчейн, хмарні обчислення, кібербезпека, дані та аналітика та Інтернет речей (IoT) — це для вас просто складні слова? Хочете, щоб вони стали частиною ваших професійних навичок? Вступний курс до нових технологій познайомить вас з поняттями, термінологією та програмами, щоб ви могли вирішити, як далі планувати свій професійний шлях.

Курс містить 6 модулів тривалістю 7 годин.

Рівень студента: початківець.

Доступний цифровий сертифікат.

Хочете вміти писати резюме, яке виділяється з-поміж інших? Або будувати особистий бренд у соцмережах? Чи отримати практичні вправи та поради щодо прийняття на роботу? Курс допоможе вам з упевненістю розпочати пошуки роботи.

Курс містить 4 модулі тривалістю 7 годин.

Рівень студента: початківець.

Доступний цифровий сертифікат.

До 2030 року IBM планує навчити 30 мільйонів людей у всьому світі.

IBM SkillsBuild — це освітня програма, яка пропонує безплатний доступ до технічних і професійних курсів для учнів, студентів і вчителів.

Її мета — дати користувачам нові навички, необхідні для майбутньої кар'єри. Програма надає учням можливість отримати визнані галуззю цифрові значки за темами, які виникають у зв’язку з розвитком сучасного цифрового ринку праці, пов’язаним із технологіями чи soft skills.

 

Тэги:   Образование, IBM

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: