В Allbionics.ai запропонували безкоштовні біонічні протези для українців / Все новости / Главная

Компанія Allbionics.ai анонсує надання безкоштовних біонічних протезів для українців, які отримали поранення внаслідок військових дій та втратили верхні кінцівки.

Allbionics.ai заснована Володимиром Бандурою (СЕО, Україна) в партнерстві зі Стівеном Ван Флітом (СТО, автор 18 патентів в сфері електроніки, США) та за підтримки українського підприємця Дмитра Волконського.

Команда починала роботу як волонтери, співпрацювавши з іноземними виробниками протезів. Але швидко розчарувалась у цій співпраці, дійшовши висновку, що таку допомогу дуже складно масштабувати. Імпортні протези часто є надто дорогими, логістика з отримання продукції від виробників, які знаходяться за тисячі кілометрів від України – складна та довготривала. До того ж, гостро поставало питання регулярного технічного обслуговування протезів, без якого вони просто не будуть працювати.

“Для вирішення цих викликів ми, команда Allbionics.ai, об’єднали зусилля з GlobalLogic, Droid Technologies та дизайн-студією Aranchii Architects, та розробили власні біонічні протези. А також кріплення, що дозволяють їх використовувати як при ампутації руки нижче ліктя, так і вище ліктя. Виробництво біонічних протезів, всі послуги щодо їх надання кінцевим споживачам та технічне обслуговування ми будемо здійснювати в Україні, з найбільшою зручністю для українців, які потребують такої допомоги”, – коментують в Allbionics.ai.
Так, в Allbionics.ai пропонують децентралізоване рішення, яке швидко масштабується, для пошуку та обслуговування пацієнтів, а також передбачає виробництво за оптимізованою вартістю, яка в рази нижча порівняно із середніми ринковими пропозиціями. Більшість виробників виготовляють протези руки до ліктя, коли Allbionics пропонує протези і до ліктя, і вище – завдяки спеціальному кріпленню. Останнє і є значною перевагою Allbionics.

Ціна ще формується, проте в Allbionics.ai вже окреслили найвищу цінову межу, яка становить $8-10 000. “Ми прагнемо максимально знизити ціну і зробити протези ще дешевшими, щоб в результаті на зібрані кошти можна було виготовити та встановити якомога більше протезів для українців", – коментують в компанії.

Біонічний протез має універсальний художній дизайн, що дозволяє не маскувати пристрій.
Продукт від Allbionics не поступається світовим аналогам, виробляється з сучасних матеріалів та друкується на 3D-принтері. Складається з певної кількості датчиків, що дозволяє такій "руці" бути біонічною.

Для масштабування проєкту, партнер Allbionics.ai, Український благодійний фонд Допомогатор, реалізує міжнародну фандрейзингову кампанію із залучення коштів для фінансування безкоштовного надання біонічних протезів українцям: https://dopomogator.org/bionic-prosthetics-by-allbionics/.

Впродовж 2023 року в Allbionics.ai ставлять за мету допомогти відновити свої можливості щонайменше 150 українцям, героям, що постраждали від війни.

Для отримання детальної інформації про біонічні протези та оформлення запиту на їх безкоштовне отримання, необхідно перейти за посиланням www.allbionics.ai.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: