Українець, що відбудував знищене підприємство в Ірпені, переміг у премії «Підприємець року 2023» від Payoneer / Все новости / Главная

На сьомій щорічній премії «Підприємець року» від платіжної платформи Payoneer перемогу в номінації «Прорив року» здобув українець Денис Шкрібляк. Він є засновником і власником компанії Wood and Hearts, що виробляє екологічні Монтессорі меблі для дітей. Це вже четверта перемога українських підприємців за весь час існування премії.

Щороку премія «Підприємець року» від Payoneer відзначає найкращих підприємців з усіх куточків планети з метою підтримати й показати світові яскраві та перспективні цифрові бізнеси. Цьогорічна сьома премія, на яку подалися 9 601 підприємець з понад 150 країн, зібрала разом переможців з України, США, Аргентини, Китаю, Індії, Таїланду та Сербії. Вони продемонстрували інноваційний підхід до масштабування своєї справи, виходу на міжнародний рівень і підвищення стійкості бізнесу. Різноманітна географія як учасників, так і переможців ще раз доводить безмежний характер підприємництва в сучасній цифровій глобальній економіці.

«У Payoneer нас неймовірно надихають наші клієнти. Їхні історії успіху є свідченням рішучості, з якою вони йшли до досягнення своїх цілей. Ми пишаємося їхніми звершеннями та вважаємо за честь бути поруч впродовж усього їхнього підприємницького шляху», — зазначила Любов Даниліна, генеральна директорка Payoneer в Україні.

Переможець цьогорічної премії у номінації «Прорив року» — Денис Шкрібляк — засновник і власник бренду Wood and Hearts. Це українська компанія-виробник екологічних Монтессорі меблів для дітей, що виробляє продукцію в Україні та продає у понад 60 країнах світу. Перші два цехи компанії розташувались в Ірпені, і у 2022 році великий відсоток потужностей було знищено через російську агресію. Так компанія втратила більшість своїх продажів.

Завдяки робочому капіталу від Payoneer компанія змогла відновити знищене виробництво і побудувати ще одне на заході країни. З листопада 2022 року Wood and Hearts змогли повернутися до довоєнних обсягів, а в грудні навіть збільшили обсяги ще на 50%.

«Мої діти завжди були моїм натхненням. Все, що я роблю зараз, я роблю завдяки моїй любій сім’ї. Я почав працювати з деревом, коли зрозумів, що пластикові іграшки можуть бути шкідливими для здоров'я моїх дітей. І тоді я збагнув: якщо розширити цю ідею, я зможу допомогти багатьом іншим родинам. Вірю, що завдяки цій нагороді ми підвищимо рівень обізнаності про фізичне здоров’я дітей і допоможемо батькам мотивувати дітей вести більш здоровий й активний спосіб життя», — прокоментував Денис Шкрібляк, засновник і власник Wood and Hearts.

 

Тэги:   Стартапы

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: