Якісний інтернет — не розкіш, а необхідність / Все новости / Главная

Важко уявити сучасне життя без інтернету. Адже зараз майже всі сфери життєдіяльності перемістилися в онлайн. Робота, навчання, перегляд фільмів, прослуховування музики, знайомства, спілкування, шопінг — усе можливо за допомогою інтернету. Але діла не буде, якщо кожна сторінка вебресурсу буде некоректно показуватися, а фільм зупинятися кожних 5 хвилин. Сучасна ера потребує максимальної швидкості в усьому. Саме тому дуже важливо вибрати надійного інтернет-провайдера, який підключить якісний інтернет без збоїв та відключень.

Як вибрати інтернет-провайдера?

Перед тим, як зробити остаточний вибір провайдера, варто визначитися зі швидкістю, яка вам необхідна, бажаним бюджетом та наявністю додаткового сервісу. Серед інтернет-постачальників Києва вигідно вирізняється компанія «Інформаційні Технології», яка працює на ринку з 1991 року. Провайдер підключає до інтернету квартири та приватні будинки в Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Деснянському та Печерському районах столиці. Для підключення компанія використовує сучасні волоконно-оптичні лінії зв’язку з пропускною спроможністю понад 10 Гбіт/с. Це надійний інтернет-провайдер з доступними тарифами та якісним інтернет-зв’язком.

Тарифи компанії

Компанія «Інформаційні Технології» пропонує кілька тарифних планів, що дає змогу вибрати оптимальний для себе варіант. Клієнтам пропонують такі тарифи:

Для бізнесу є окремі індивідуальні пропозиції. Разом з інтернетом можна підключити сучасне цифрове телебачення. За одну абонентську плату ви зможете дивитися приблизно 170 каналів на всіх телевізорах у будинку й на пристроях з ОС Android. Також компанія займається підключенням кабельного аналогового телебачення зі 72 рейтинговими каналами. Надіслати заявку на підключення можна на сайті інтернет-провадера: https://www.it-tv.org/ua/.

Переваги провайдера

Компанія «Інформаційні Технології», окрім якісного інтернет-покриття, має і додаткові переваги:

  • безкоштовний VLAN-порт для всіх абонентів;
  • цілодобова технічна підтримка;
  • контроль контенту для дітей;
  • «кредит довіри» для абонентів;
  • швидке опрацювання заявки на підключення;
  • можливість оплати інтернету та телебачення однією квитанцією;
  • збереження тарифного плану для абонентів, які переїхали.

Інтернет-провайдер «Інформаційні Технології» докладає максимум зусиль, щоб кожен його клієнт був задоволений якістю інтернету. 

 

Тэги:   Провайдеры

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: