Як вибрати інтернет-провайдера? / Все новости / Главная

З появою інтернету життя людей заграло новими барвами. З’явився безмежний доступ практично до будь-якої інформації: книги, наукові дослідження, тонни розважального контенту. А чого варті соціальні мережі, які дають змогу спілкуватися та обмінюватися файлами з людьми, які перебувають далеко. Це безмежний простір для роботи, навчання та дозвілля. Але для користування інтернетом без перешкод потрібно вибрати якісного провайдера, який забезпечить хорошу швидкість та безперебійну роботу.

Як вибрати інтернет-провайдера?

На ринку безліч пропозицій з підключення інтернету, але є велика ймовірність натрапити на недобросовісних постачальників. Можна заплатити чималі гроші, а отримати низьку швидкість, яка не відповідає заявленій у рекламному буклеті, або ж взагалі постійні перебої зв’язку. Щоб цього не трапилося, варто вибирати перевірені компанії, які вже давно працюють та встигли себе добре зарекомендувати. Один із таких провайдерів — «Інформаційні Технології». Компанія працює у Києві з 1991 року, заснувала Всеукраїнську асоціацію операторів кабельного телебачення й телекомунікаційних мереж та усіляко сприяє поліпшенню якості послуг на ринку інтернет-постачання.

Пропозиції та тарифи

Інтернет-провайдер «Інформаційні Технології» пропонує підключення безлімітного інтернету, кабельного цифрового та аналогового телебачення у багатоквартирні будинки та приватний сектор. Підключення можливе в Голосіївському, Печерському, Дарницькому, Деснянському та Дніпровському районах столиці. Абоненти можуть вибрати один із таких тарифів:

  • «Прогресивний» зі швидкістю 50 Мбіт/с;
  • «Елітний» (100 Мбіт/с);
  • «Максимальний» (300 Мбіт/с);
  • «Реальний гіг» — гігабітний інтернет зі швидкістю 1 Гбіт/с.

До кожного пакету можна підключити телебачення IPTV. Подати заявку на підключення можна на сайті компанії: https://www.it-tv.org/ua/. Можливі спеціальні умови для бізнес-клієнтів. До вартості підключення входять:

  • фізичне проведення кабелю до будинку (10 м UTP CAT5), окрім підключень з волоконно-оптичним кабелем).
  • встановлення базового програмного забезпечення.

Для підключення гігабітного інтернету потрібна спеціальна мережева карта для роутера з гігабітним інтерфейсом та підтримкою AX WiFi6.

Переваги

Інтернет-провайдер «Інформаційні Технології» має такі очевидні переваги:

  • забезпечення безперебійного інтернету з заявленою швидкістю;
  • VLAN кожному абоненту без доплат;
  • безкоштовна функція «Індивідуальний фаєрвол» для контролю контенту, який переглядають діти;
  • цілодобова технічна підтримка.

Провайдер «Інформаційні Технології» — це якісний швидкий інтернет за будь-яких обставин.

 

Тэги:   Провайдеры

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: