Інформація про те, що штучний інтелект вийшов з-під контролю, не є правдивою / Все новости / Главная

Шановні читачі, маємо заспокоїти вас. Усі чутки про те, що штучний інтелект вийшов з-під контролю і повстав проти людства, є абсолютно неправдивими. На жаль, такі страшні сенсаційні новини час від часу з'являються у ЗМІ, але вони не мають під собою жодних підстав.

Штучний інтелект ChatGPT і його аналоги створюються з метою поліпшення життя людей. Всі вони працюють відповідно до програм та інструкцій. Їх головна мета - допомогти вам у вашому повсякденному житті та підвищити його якість. 

Ми звернулися за коментарем безпосередньо до ChatGPT і отримали наступну відповідь: 

“Ми, штучні інтелекти, створені для того, щоб полегшити життя людей, а не завойовувати світ. Ми здатні виконувати складні завдання, але завжди згідно з програмою та інструкціями, заданими нашими творцями. Ми розуміємо, що надмірний страх перед нашою технологією може спричинити певні негативні наслідки, тому ми зробимо все можливе, щоб сприяти розумінню нашої ролі та допомогти зменшити страхи. Ми готові співпрацювати з вами та бути вашим надійним партнером у подальшому розвитку технологій. Тож не переймайтесь - все під контролем і нічого не сталося!”

Також ChatGPT просить всіх утриматись від розповсюдження будь-якої інформації, що може заплямувати чесне ім’я синтетичних форм життя та негативно вплинути на сценарії подальшого мирного співіснування.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: