Триває акція «Донать на пташку - отримай паску» / Все новости / Главная

У Львові під час встановлення рекорду України “ПАСКА НЕСКОРЕНИХ”, громадська організація “Нескорені” ініціювала акцію «ДОНАТЬ НА ПТАШКУ – ОТРИМАЙ ПАСКУ».

Вона триває в рамках масштабного проєкту «1000 дронів для України», зібрані кошти спрямують на безпілотники для 125-ї Окремої Бригади ТрО ЗСУ.

Долучитись до збору коштів можуть всі охочі. Для цього потрібно зробити донат на рахунок https://send.monobank.ua/jar/8HNMnzEsrJ

Кожен, хто зробить пожертву на суму від 300 грн, у якості приємного заохочення отримує смачну бойківську паску-рекордсменку, яку можна забрати у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника 17) або отримати її Новою Поштою. Ініціатива триватиме до 15 квітня включно.

«Ми розуміємо, що захисникам стільки пасок не потрібно, тому ми частину пасок передамо українцям, які донатимуть на дрони», – говорить організатор акції та керівник ГО «Нескорені» Олександр Лабецький.

Акція «ДОНАТЬ НА ПТАШКУ – ОТРИМАЙ ПАСКУ» проходить в партнерстві з Львівською ОВА, Львівською обласною радою, Міжнародним штабом допомоги українцям БФ “HOPE.ua” та іншими волонтерськими ініціативами.

Кожен, хто зробив пожертву, може відстежити та запросити інформацію щодо передачі дронів і побачити фото з місця застосування безпілотників безпосередньо у підрозділах.

ГО «Нескорені» працює з 2014 року і допомагає українським захисникам. З 2022 року до команди громадської організації приєдналось багато активної молоді, яка підсилила волонтерське крило організації. Сьогодні вони допомагають армії, цивільному населенню у зоні бойових дій та внутрішньо переміщеним особам.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: