Спецпропозиція від Tet на безкоштовне користування хмарними ресурсами / Все новости / Главная

Спеціальна пропозиція від Tet для українських бізнесів залишається актуальною. Найбільший постачальник послуг центрів обробки даних (ЦОД) і хмарних послуг з Латвії пропонує своїм клієнтам безкоштовне використання ресурсів хмарної платформи Tet Cloud протягом 90 днів.

Починаючи з жовтня 2022 року, вдосконалена хмарна платформа Tet Cloud була запущена в Латвії та Данії. Це означає, що компанії тепер можуть зберігати свої резервні копії в кількох країнах.

Пропозиція від Tet є важливою у контексті цифрової трансформації бізнесу та релокації його IT-систем до країн Європи. Перехід від фізичних серверів до хмари є швидким і зручним процесом, який можна здійснити, залишивши запит за посиланням. Цей перехід також безкоштовний.

Протягом року пропозицію скористалися вже 180 компаній, зокрема з сфер ритейлу, фінтеху, логістики, виробництва, електронної комерції та інших. Найпопулярнішою послугою є реплікація віртуальних машин та зберігання резервних копій як в Латвії, так і в Данії.

У рамках переходу в хмару Tet надає оптимальні ресурси для функціонування середніх компаній.

З кожним днем все більше українських компаній вибирають хмарні сховища як основне місце для розгортання своїх бізнес-процесів. Це пояснюється високими ризиками зберігання даних на фізичних серверах в Україні, а також потребою у швидкій та зручній взаємодії для команд, які розташовані по всьому світу.

Після переходу в хмару Tet, клієнти матимуть можливість безкоштовно користуватися всіма перевагами сервісу протягом трьох місяців, а після цього періоду можуть укласти договір про співпрацю. Усі питання, пов'язані з міграцією до хмари або створенням резервних копій, можна вирішити зі спеціалістами компанії індивідуально. Крім того, Tet з радістю допоможе знайти рішення для конкретних потреб клієнта, надаючи відповіді та, при необхідності, продовжуючи термін безкоштовного користування.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: