В Україні стартували продажі нових ноутбуків-трансформерів Lenovo Yoga Pro / Все новости / Главная

У продажі в Україні з'явилися нові моделі потужної лінійки ноутбуків-трансформерів Lenovo Yoga: Yoga Pro 7 з процесорами AMD Ryzen або Intel Core і діагоналлю 14,5 дюйма та Yoga Pro 9i з діагоналями 14,5 або 16 дюймів. Пристрої отримали покращену технологію Lenovo X Power для максимальної продуктивності, поліпшений дисплей PureSight з надзвичайно точним відтворенням кольорів, підтримку Premium Suite і ще зручнішу клавіатуру та тачпад. Ноутбуки також оснащені чотирма мікрофонами та чотирма динаміками з шумозаглушенням для високоякісних відеоконференцій у будь-яких умовах. Крім того, ці пристрої тепер доступні в новому кольорі - морської бірюзи (Tidal Teal).

Восьме покоління Yoga Pro отримало оновлену версію апаратних і програмних рішень Lenovo X Power. Це значно прискорює програмні процеси, а також редагування відео, рендеринг, експорт і т.д., Пристрої дозволяють користувачам насолоджуватися швидшою графікою, завантаженням відео або 3D-рендерингом, забезпечуючи при цьому безшумну роботу та ефективне охолодження внутрішніх компонентів.

Також ноутбуки мають оновлений Lenovo Premium Suite - набір апаратних функцій, які сприяють більш ефективній взаємодії з пристроєм. Як і в попередньому поколінні, моделі восьмого покоління оснащені технологією Lenovo AI Engine+, яка передбачає потребу в електроенергії або заряді батареї залежно від завдань користувача, зроблюючи роботу більш комфортною і передбачуваною. Крім того, пристрої мають технології Lenovo Intelligent Sense та Integrated Security, які допомагають забезпечувати плавну та безперебійну роботу системи та кращий захист, і є складовими Lenovo AI Engine+.

Yoga Pro 9i

Ноутбуки Yoga Pro 9i доступні у двох розмірах: з діагоналями 14,5 або 16 дюймів і роздільною здатністю до 3К або до 3,2К відповідно. Крім того, користувачі можуть обрати пристрій з сенсорним екраном. Оновлений дисплей Mini LED PureSight Pro з частотою оновлення 165 Гц і 100% покриттям трьох колірних стандартів - DCI-P3, sRGB та Adobe RGB - відтворює значно більший діапазон кольорів з професійною точністю, ніж коли-небудь раніше. Опція Mini LED забезпечує яскравість дисплея до 1200 ніт і дозволяє творцям комфортно працювати навіть при яскравому сонячному світлі.

Створений спеціально для контент-мейкерів, Yoga Pro 9i 8-го покоління працює на процесорі Intel® 13-го покоління, який посилюється інноваційною технологією Hardware Boost і програмним прискорювачем X Power. Графіка в новинках з максимальною конфігурацією - NVIDIA® RTX 4070. Завдяки цьому пристрої Lenovo Yoga Pro 9i легко та плавно виконують складні завдання, такі як редагування або рендеринг відео, 3D-моделювання або графічний дизайн.

Yoga Pro 7 і Yoga Pro 7i

Представлене восьме покоління ультрабуків Yoga Pro 7 доступне з процесорами AMD Ryzen серії 7000 або Intel Core 13-го покоління серії Н. У максимальній конфігурації пристрої обладнано графічними процесорами до NVIDIA RTX 4050, що робить їх раціональним вибором для тих, хто працює з вимогливими програмами у режимі багатозадачності. Ноутбуки Yoga Pro 7 та 7i доступні з 14,5-дюймовим дисплеєм PureSight Pro з роздільною здатністю до 3К (3072x1920 пікселів), яскравістю 400 ніт і частотою оновлення 120 Гц. Для забезпечення здоров'я очей користувачів, які проводять багато часу за роботою, дисплеї використовують технологію зниження синього випромінювання, яка отримала сертифікат TÜV.

Збільшена ємність батареї до 73 Вт·год забезпечує до 19 годин автономної роботи, а технологія Rapid Charge Express дозволяє заряджати пристрій протягом 15 хвилин для отримання ще 3 годин роботи, що дозволяє користувачам реалізувати свої ідеї в будь-яких умовах. Якщо потрібно підключити додаткові пристрої IOS і Android до Yoga Pro 7i і працювати одночасно з кількома пристроями, програмне рішення Intel Unison допоможе з цим.

Новинки Yoga Pro 7 мають надзвичайно тонкий металевий корпус (від 15,6 мм) та важать всього 1,5 кг, що робить їх зручними для перенесення у подорожі або на робочі зустрічі. Крім того, розширилася колірна гама пристроїв: тепер вони доступні у кольорі морської бірюзи (Tidal Teal). Ноутбуки серії Yoga Pro створені з урахуванням найсучасніших технологій та потреб користувачів, щоб забезпечити максимальну продуктивність і зручність в щоденному використанні.

Нові моделі Yoga Pro доступні за наступними цінами:

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: