Google запускає в Україні освітній курс з виведення бізнесу на міжнародний ринок / Все новости / Главная

Google оголошує про запуск в Україні освітнього курсу “Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок”. Цей курс є частиною довготривалої програми підтримки малого та середнього бізнесу, який виробляє товари та послуги в Україні і має бажання вийти на нові ринки. Ініціативу здійснює Google Україна, за підтримки Міністерства закордонних справ України, Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проекту Дія.Бізнес та Спілки Українських підприємців.

У сучасних умовах війни малі та середні підприємства, які займаються експортом своїх товарів та послуг, не тільки виживають, а й розвиваються. Вони допомагають зберегти робочі місця, сплачувати податки та надавати гуманітарну допомогу в Україні. Крім того, масштабування бізнесу на нові ринки має численні переваги, такі як збільшення обсягів продажів, зростання прибутку та клієнтської бази, здатність генерувати нові ідеї для продукту або послуги, а також стати більш стійкими та конкурентоспроможними. Саме тому Google прагне допомогти українським малим та середнім підприємствам розширити їхні можливості шляхом експорту своїх послуг та товарів на нові ринки.

Освітній курс “Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок” розпочинається 18 липня 2023 року. Відеоматеріали курсу можна переглядати в будь-якому зручному часі та послідовності.

Цей освітній курс буде корисним для власників малих та середніх підприємств, які вже працюють на міжнародних ринках, але прагнуть досягти більшого успіху, а також для тих, хто тільки починає думати про експорт. Учасники курсу зможуть отримати знання про створення стратегії виходу на новий ринок, використання інструментів Google, таких як Market Finder, для експорту, пошук досвідчених партнерів в Україні для здійснення операцій за кордоном, а також швидке масштабування власного бізнесу.

Під час проходження курсу учасники отримають такі можливості:

  • Здобудуть нові знання щодо роботи на міжнародних ринках.
  • Отримають доступ до інструментів для розвитку свого бізнесу.
  • Зможуть знайти партнерів для розширення свого глобального впливу.
  • Навчатимуться на прикладах експертів під час інформативних заходів.
  • Отримають бонус у розмірі 10 000 грн на рекламу (застосовуються умови).

Детальнішу інформацію про курс "Експортний розвиток: Ваш шлях до міжнародного ринку" та можливість реєстрації можна знайти за посиланням.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: