GlobalLogic запускає онлайн-курс GL BaseCamp по C/C++ для початківців / Все новости / Главная

IT-компанія GlobalLogic оголошує про запуск в серпні 2023 унікального курсу GL BaseCamp, спрямованого на навчання розробників-початківців мовам програмування C/C++. Курс відбудеться у Львові та надасть учасникам унікальну можливість долучитися до проєктів GlobalLogic.

GL BaseCamp – це освітня програма, спеціально розроблена для тих, хто вже володіє базовими знаннями розробки або тестування програмного забезпечення. Слухачі отримають цінний практичний досвід, а також зможуть розраховувати на підтримку досвідчених менторів з GlobalLogic, що значно полегшить їхні перші кроки у сфері IT. Реалізація цієї програми є важливою складовою напрямку GlobalLogic Education.

Основна тема курсу – розробка на мовах програмування С та С++, що застосовуються в створенні програмного забезпечення для автомобілів, медичного обладнання, мережевих пристроїв, мультимедійних програм та комп'ютерних ігор.

Курс триватиме 3 місяці і буде проходити онлайн. Після успішного його завершення всі випускники отримають заслужений сертифікат. Найкращі студенти мають унікальну можливість приєднатися до проєктів GlobalLogic та реалізувати свій потенціал у сфері IT.

Ви маєте можливість зареєструватися на курс до 31 липня. Додаткова інформація про C/C++ BaseCamp та умови реєстрації доступні на офіційному сайті компанії

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: