Презентація рейтингу «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху» / Все новости / Главная

Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній (УАФІК) у середу, 30 серпня, презентувала результати рейтингу «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху». Презентація відбулась у творчому просторі Kooperativ, що в Києві.

Ключові результати дослідження:

  • 92% жінок із цьогорічного списку, мають досвід роботи більше 10 років;
  • 70% учасниць є керівницями вищої ланки;
  • 58% фіналісток рейтингу працюють у небанківському секторі;
  • 46% представниць здобули досвід роботи на міжнародних ринках.

«Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній, попри всі виклики сьогодення, вже втретє проводить рейтингове дослідження з визначення найвпливовіших жінок фінтех сектору. Як і в попередні роки, в рейтингу присутні нові обличчя. Мене це дуже радує, адже це означає, що український фінтех розвивається і рухається вперед», – заявив Ростислав Дюк, Голова правління УАФІК.

За його словами, цьогорічний рейтинг найвпливовіших жінок українського фінтеху продемонстрував кілька рекордних показників. «По-перше, ми отримали рекордну кількість заявок – біля 330. По-друге, зріс відсоток працівниць банківського сектору – з 29% у попередні роки до 38% цьогоріч. Вважаю, це гарним сигналом і підтвердженням тези про те, що банки діджиталізуються», – додав керівник фінтех асоціації.

Ознайомитись зі списком «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху 2023» можна на вебсторінці асоціації: https://fintechua.org/woman-in-fintech

Партнери рейтингу

Цьогорічний рейтинг «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху» був підготовлений за підтримки Програми розвитку Європейського фонду для Південно-Східної Європи (EFSE Development Facility) та Ініціативи Європейського союзу EU4Business.

Медіапартнером презентації рейтингу є профільне фінтех-медіа Fintech Insider.

Хостинг партнером заходу виступає творчий простір Kooperativ.

Детальніше про проєкт

Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній проводить щорічне рейтингове дослідження «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху» з 2021 року. Проєкт покликаний відзначити та популяризувати жінок, які керують стартапами та фінтех-компаніями, демонструють лідерство у відомих фірмах і фінансових установах, а також презентувати результати їхньої роботи на ринку.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: