WePlay Studios підписала меморандум про співпрацю з Київським національним університетом імені І. К. Карпенка-Карого / Все новости / Главная

Українська продакшн-компанія WePlay Studios та Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого домовилися про довгострокову соціальну співпрацю з метою допомогти майбутнім спеціалістам у здобутті профільних практичних навичок та знань. Компанія запустить власну програму стажувань, в межах якої студенти університету матимуть змогу ознайомитися з усіма тонкощами сфери через роботу з реальними кейсами.

Також WePlay Studios зможе пропонувати ідеї для покращення навчального процесу за профільними напрямками та організовувати спільно з університетом семінари та лекції. Навчати молодих талантів будуть співробітники WePlay, спираючись на знання та навички, які їм самим були необхідні протягом своєї багаторічної кар'єри. Також компанія зараз веде переговори з міжнародними викладачами та практиками для того, щоб залучати їх до навчального процесу та сприяти міжнародному обміну знань.

«Подібного роду співробітництва насамперед несуть користь студентам. Зараз університет прагне впроваджувати дуальну систему освіти, коли півроку студенти навчаються теорії, а наступні півроку – практиці. Таких навчальних закладів по всій країні лише декілька. Практика та матеріально-технічна база, які WePlay Studios здатні нам надати, позитивно вплине на навчальний процес і дасть студентам можливість вивчити всі тонкощі роботи зсередини», — коментує Інна Кочарян, ректор Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.

«Багато співробітників WePlay Studios – випускники Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Це працьовиті та креативні спеціалісти, які зараз показують всьому світу, що таке український талант, працюючи з найвідомішими ігровими та спортивними брендами. Для нас велика честь та відповідальність сьогодні бути причетними до допомоги молодим талантам на початкових етапах їхнього становлення як професіоналів та майбутньої еліти кіноіндустрії. Ми активно розглядаємо різні формати навчання для того, щоб ми змогли передати нашу експертизу, отриману за час роботи як в Україні, так і за кордоном, а також формувати сучасну практичну освіту в Україні. Бо навчити творити в індустрії можуть лише люди, які в ній працюють», —  ділиться CEO WePlay Studios, Юра Лазебніков.

Це не перший досвід співпраці WePlay Studios та Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Раніше компанія запустила курс «Режисура анімаційного фільму», майстром якого став Максим Білоногов, генеральний продюсер та Chief Visionary Officer WePlay Studios. Курс працює з 2021 року та навчає 3D графіці, game-дизайну, дизайну анімації та роботи з аудіовізуальними роликами.

Джерело: Пресслужба WePlay Studios

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: