Nortal купує Questers, міжнародну компанію з децентралізованої розробки програмного забезпечення, у TPXimpact / Все новости / Главная

Сьогодні Nortal, міжнародна компанія, що надає послуги стратегічного консалтингу та впровадження технологій, оголосила про придбання удостоєної безлічі нагород компанії з децентралізованої розробки програмного забезпечення Questers. Дочірній підрозділ британської компанії TPXimpact Holdings PLC (AIM: TPX) Questers тепер буде об'єднаний з pwrteams, дочірньою компанією Nortal, щоб зміцнити свої позиції на ринку США та Великобританії, а також посилити свій поточний бізнес зі створення міжнародних ІТ- та інжирінгових команд для клієнтів з усього світу.

Заснована в 2007 році компанія Questers є однією з провідних міжнародних компаній із розробки програмного забезпечення, яка спеціалізується на проектуванні, створенні та управлінні командами з досвідом роботи з різноманітними технологічними рішеннями для клієнтів із різних галузей. Більшість клієнтів Questers знаходяться у Великій Британії, а також у США, Німеччині, Бельгії, Норвегії та Швейцарії.

«Придбання Questers посилить наш бізнес pwrteams, що фокусується на побудові спеціалізованих міжнародних команд для наших клієнтів. Завдяки цій угоді ми розширимо нашу присутність на ринках США та Великої Британії, а також прискоримо двозначні темпи зростання, які ми демонструємо останні 5 років. Я радий вітати більше 300 нових співробітників у нашій команді», — прокоментував Пріт Аламе (Priit Alamäe), генеральний директор та засновник Nortal.

Після придбання Skelia у 2022 році Nortal представила pwrteams та розширила своє портфоліо, впровадивши нову бізнес модель з аутсорсингу та побудови команд. Nortal розпочала свою діяльність в Києві та Львові (колишні офіси Skelia), та в Кракові  (Польща), об’єднавши співробітників зі своєю глобальною командою. pwrteams працює з клієнтами в Європі та США, такими як TUI та Thomas Cook Group. Сервісні центри компанії розташовані в Україні, Польщі, Сербії, Литві, Естонії, Мексиці, а з придбанням Questers тепер і в Болгарії.

«Можливість доступу до талановитих фахівців є основою стратегії розвитку pwrteams. Останнє придбання є першим кроком на шляху розширення нашого бізнесу. Найкращі технічні фахівці Questers у Болгарії лише посилять професійну команду pwrteams. Спільними зусиллями ми маємо намір стати світовим лідером зі створення міжнародних спеціалізованих ІТ- та інжирінгових команд, щоб забезпечити зростання бізнесу наших клієнтів швидко, ефективно та з можливістю масштабування», — сказав Карел Саурвальт (Karel Saurwalt), генеральний директор pwrteams.

«Як частина TPXImpact, Questers перетворилася на зрілу, ефективну компанію, яка надає стабільно якісні послуги нашим клієнтам. Об'єднання з pwrteams дозволить нам надавати ще більш ефективні рішення у відповідь на мінливі потреби світового сектору технологічного співробітництва. Природна схожість наших двох бізнесів та взаємодоповнюючі навички співробітників сприятимуть реалізації проектів у нових галузях та експансії на нові ринки», – прокоментував Олександр Дрангажов (Alexander Drangajov), генеральний директор Questers.

«Я хотів би подякувати всім нашим колегам з Questers за їх внесок у діяльність TPXimpact за останні п'ять років. Я впевнений, що Nortal є ідеальним партнером для подальшого розвитку нашого бізнесу», — сказав Бьорн Конвей (Bjorn Conway), генеральний директор TPXimpact.

Заява про угоду анонсована на тлі того, як Nortal, міжнародна технологічна компанія, що стала відомою завдяки проекту цифрової трансформації уряду Естонії («e-Estonia»), продовжує розширювати свою присутність у Європі та Північній Америці. Нещодавно компанія оголосила про створення центру з надання послуг у Гвадалахарі (Мексика), щоб бути ближче до клієнтів із Північної Америки. Крім того, із призначення Томаса Хедлі (Thomas Hedley) на посаду виконавчого директора з метою розширення глобальних можливостей компанії у Великобританії, компанія вийшла на британський ринок із пропозиціями як для державного, так і приватного сектору.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: