Стильний і надійний: як обрати “той самий” чохол для айфона / Все новости / Главная

Скільки б компанії-виробники не розповідали про міцність своїх гаджетів, кожен пересічний користувач знає, що без додаткового захисту не обійдеться жоден смартфон. І популярний пристрій Apple – не виключення. Сьогодні, коли по світу розходяться численні моделі 15-го покоління iPhone, деякі “дослідники” вже влаштовують безкомпромісні краш-тести сенсаційному титановому корпусу нових “прошок”. Слід визнати, що смартфони у цій битві далеко не завжди здобувають перемогу.

Отож, чохли на гаджети apple – незамінні аксесуари, що мають бути на кожному новокупленому пристрої. Треба лише розібратися, який саме протектор вартий уваги. 

Критерії вибору  

Аби покупка чохла принесла лише позитивні емоції та виправдала себе на етапі користування, треба розглядати позиції асортименту з таких точок зору:

  • якість; 
  • зручність;
  • дизайн.

Перше, що слід зробити, коли ви роздивляєтеся модель в інтернеті або берете її до рук у магазині, – уточнити матеріали виготовлення. Вони є одним із показників якості аксесуара. Наприклад, якщо ви шукаєте протиударний чохол, варто особливо приглядатися до виробів з ТПУ (термополіуретану) та ПК (полікарбонату). Ці матеріали (особливо їхнє поєднання) забезпечують найкращий захист при ударах.

На ступінь зручності насамперед вказують форма та габарити аксесуара. Однак, тут багато залежить від індивідуальних уподобань. Когось дратує відкидна кришка чохла-книги, інший не любить накладки за їхню надмірну простоту. Варто лише зауважити, що користувач має відчувати комфорт, коли смартфон у кейсі лежить в руці.

Дизайн – другорядний, але також важливий критерій вибору. Адже чохол – це “парадне вбрання” для телефону та маркер унікального бачення стилю його власника. На щастя, ринок пропонує чимало варіантів оформлення кейсів, серед яких кожен обов’язково знайте свій. Але не варто надто захоплюватися: чохол треба обирати насамперед за надійністю, і лише потім – за зовнішнім виглядом. 

Цікаві варіанти

Ось декілька варіантів захисту, які приваблюють дизайном та функціоналом:

  • Чохол-книга. Зазвичай виконаний з твердого матеріалу та шкіри. Виглядає стильно, класично та презентабельно. Сподобається любителям класики та візуальної стриманості. Часто має кишені для карток. 
  • З акумулятором. Поєднує в собі протектор і повербанк. Незамінна річ у довгих поїздках. 
  • З підставкою. Робить зручним перегляди відеороликів та інші маніпуляції, де можна звільнити обидві руки. 
  • З ремінцем. Або підвіскою, ланцюжком, шнурком. Усі ці доповнення оптимізують носіння девайса. 
  • Силіконовий. Це сучасна класика у світі захисних чохлів. Силіконові накладки бувають у найрізноманітніших відтінках, а також мають прозорі варіанти. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: