lifecell спільно з Optiva отримали міжнародну премію Excellence Awards TM Forum 2023 / Все новости / Главная

Партнерський кейс співпраці мобільного оператора lifecell та компанії Optiva під час війни відзначено престижною нагородою TM Forum Excellence Awards.

Партнерство lifecell та Optiva було відзначене в категорії Excellence in Serving People & Planet за проєкт «Підтримка зв’язку як життєво необхідної потреби з розширеним захистом у небезпечні часи».

З першого дня повномасштабної війни у лютому 2022 році безумовним пріоритетом lifecell стала підтримка безперервності зв’язку для  українців. Тоді оператор разом з компанією Optiva здійснив швидке розгортання нових центрів аварійного відновлення у безпечних місцях подалі від бойових дій в Україні та за її межами, включно з платформою автоматизованого абонентського обліку. Можливості платформи дозволили lifecell бути готовими до можливих порушень в роботі головного дата центру, а також в стислі строки запровадити національний роумінг та надати нові безкоштовні послуги. Це дозволило забезпечити українців надійним зв’язком у критичний час.

Починаючи з 2007 року, TM Forum відзначає нагородами провідні світові компанії за їх інноваційні досягнення, які роблять революційний внесок у цифрову трансформацію телеком-галузі. Нагороди TM Forum демонструють престижну та неупереджену експертизу, цінне визнання колег та відзначають успіх ключових гравців галузі. Деталі за посиланням.

«Переможці TM Forum Excellence Awards проходять найсуворіший відбір у галузі телекомунікацій і високих технологій, — сказав Нік Віллеттс, генеральний директор TM Forum. — Цього року у нас був надзвичайний вибір із майже 200 заявок, і нашому незалежному журі було дійсно важко обрати переможців серед усіх компаній, які співпрацюють, впроваджують інновації та забезпечують рух галузі у нову еру цифрових телекомунікацій. Перемога в категорії Excellence in Serving People and Planet демонструє натхненний приклад цифрової трансформації в реальному світі, і мені приємно привітати команди lifecell та Optiva».

«Престижна нагорода TM Forum Excellence Award є для нас джерелом натхнення для покращення нашої відданої роботи та постійного зміцнення зусиль задля забезпечення найкращих технологічних послуг у співпраці з нашим відданим партнером Optiva. Премія у категорії Excellence in Serving People and Planet підкреслює наше прагнення забезпечити надійне безпечне з’єднання для наших абонентів, особливо в часи складних випробувань, через які проходить вся українська нація. Разом ми продовжуватимемо забезпечувати життєво важливий нерозривний зв’язок, незважаючи на несправедливу та жорстоку війну, розв’язану росією проти незалежної держави», – прокоментував Ісмет Язиджи, головний виконавчий директор lifecell.

«Для Optiva ця нагорода є моментом, який нагадує нам про те, який вплив можуть мати технології та клієнтоорієнтоване обслуговування в ситуаціях, коли зв’язок насправді рятує життя. Ми продовжуватимемо підтримувати lifecell та Україну у життєво важливій сфері телекомунікацій», – зазначив Роберт Стайбл, генеральний директор Optiva.

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: