Українська соцмережа «YBC Business Match» для об’єднання підприємців та спеціалістів увійшла в ТОП-10 на AppStore / Все новости / Главная

Нетворкінг – один з найважливіших способів обміну досвідом та створення нових ідей у бізнес-середовищі, що за останні роки також стикнувся із потребою у диджиталізації. Заведення нових бізнес-знайомств онлайн зазвичай відбувається у розмові в Zoom або ж взаємному фолловінгу в LinkedIn.

Андрій Остапчук, засновник та президент Young Business Club, запустив YBC Business Match — соціальну бізнес-мережу, що має на меті об’єднати талановитих українців у всьому світі. Мережа працює на базі мобільного додатку YBC та допомагає спеціалістам, підприємцям та інвесторам із різних сфер встановлювати нові зв'язки, обмінюватись досвідом та будувати нові партнерства.

За перші 48 годин після запуску у додатку зареєструвалися понад 900 користувачів із бізнес-сфери. Також YBC потрапив на 6-те місце в ТОП-10 додатків для бізнесу в українському AppleStore.

“Ми в спільноті YBC мріємо, щоб крутих українських продуктів та брендів ставало ще більше. Та для цього нам необхідно об’єднувати свої зусилля та підтримувати один одного, де б ми не були. Ми кожного дня спілкуємося із підприємцями та помітили, що наявні мережі не закривають потребу у тому, щоб швидко знаходити потрібні контакти. Якщо ви знайдете потенційного бізнес-партнера або потрібного спеціаліста через LinkedIn, Facebook або інші платформи, то знадобиться багато часу, щоб з'ясувати, чи відкрита наразі ця людина до співпраці, чи є у вас щось спільне. Саме тому ми вирішили створити зручний та зрозумілий інструмент, що допоможе швидко встановлювати нові корисні зв’язки” – коментує Андрій Остапчук.

Робота над розробкою YBC Business Match тривала з жовтня 2022 року. Це вже 3 спроба Андрія створити мобільний додаток для знайомства підприємців, проте перші 2 версії були невдалими.

YBC Business Match показує користувачам профілі людей, з якими у них найбільше спільного за такими критеріями:

  • Геолокація — люди, які фізично знаходяться в одному місті або ж у найближчому радіусі;
  • Бізнес-інтереси — пріоритет надається користувачам з однієї сфери бізнесу.
  • Спільні цілі — якщо користувач обирає "шукаю інвестора", то алгоритм показує людей, які шукають проєкти для інвестицій та знаходяться поблизу;
  • Захоплення — люди спочатку сходяться на цінностях та хобі, а вже пізніше знаходять спільні інтереси в бізнесі.

Застосовуючи відомий метод “свайп вліво чи вправо”, користувачі можуть обирати найцікавіші профілі та відкривати доступ до листування. Базова версія функції також надає щоденний перегляд 20 анкет людей зі спільними інтересами та доступ до календаря бізнес-івентів.

Користувачі YBC Business Match мають змогу підключити Premium версію, яка надає доступ до 1000+ українських підприємців та спеціалістів, можливість необмеженого конекту та створення списків «обране». Вартість складає 6.99$ (≈255 грн) на тиждень.

Додаток YBC з функцією Business Match вже доступний для завантаження для iOS та Android. Реєстрація доступна для всіх користувачів та працює в усіх країнах світу окрім росії та білорусі.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: