Samsung Electronics четвертий рік поспіль входить до п'ятірки найкращих світових брендів / Все новости / Главная

Компанія Interbrand, світовий консультант з питань брендів, визнав компанію Samsung Electronics брендом Global Top 5 четвертий рік поспіль. Interbrand щороку публікує список «Найкращих світових брендів», і в цьогорічному списку зазначено, що вартість бренду Samsung досягла 91,4 мільярда доларів і зросла на 4% у річному підрахунку.

У 2023 році вартість бренду Samsung зросла в усіх сферах бізнесу, попри низький попит у світовій ІТ-індустрії. За даними Interbrand, на оцінку Samsung Electronics позитивно вплинуло наступне:

  • Послідовне поліпшення клієнтського досвіду в масштабах всієї компанії на основі стратегії One Samsung.
  • Підвищення рівня зв'язку та покращення ігрового досвіду завдяки широкому портфоліо продуктів компанії та технології SmartThings.
  • Роль компанії як лідера в майбутніх інноваційних технологіях, таких як 6G, штучний інтелект (ШІ), автомобільна промисловість, доповнена реальність (AR) і віртуальна реальність (VR).
  • Послідовні дії, спрямовані на зміцнення ESG-лідерства шляхом екологічно свідомої діяльності в усіх лінійках продуктів.

«Завдяки підтримці наших клієнтів по всьому світу вартість бренду Samsung Electronics продовжує неухильно зростати, всупереч загальному складному бізнес-середовищу», - сказав Й.Х. Лі, президент глобального маркетингового офісу Samsung Electronics. «Ми завжди прагнутимемо бути брендом, який люблять наші клієнти, завдяки лідерству в технологічних інноваціях, створенню значущих вражень і продовженню наших зусиль зі сталого розвитку».

Цінність бренду завдяки SmartThings, ігровому досвіду, провідним інноваціям та лідерству в галузі ESG

Наприкінці минулого року Samsung Electronics створила Центр прямого зв'язку зі споживачами (D2C) при Глобальному маркетинговому офісі, щоб забезпечити інтегрований онлайн і офлайн досвід. Компанія також має Центр CX-MDE, який відповідає за посилення взаємодії з декількома пристроями, щоб збільшити синергію між продуктами та покращити загальний клієнтський досвід.

Партнерства були основними факторами, що сприяли зростанню вартості бренду Samsung за минулий рік. На основі технології SmartThings, яка гарантує універсальний досвід підключення, Samsung продовжує зміцнювати свої партнерства, щоб під'єднувати не лише власні продукти, а й пристрої сторонніх виробників. Крім того, партнерство з різними компаніями, які виробляють мобільні пристрої, планшети, телевізори, ПК і монітори, забезпечує клієнтам оптимізований ігровий досвід.

Samsung продовжує інвестувати в провідні технології майбутнього, такі як 5G/6G, штучний інтелект та автомобільна промисловість, які розширять можливості користувачів. У секторі напівпровідників компанія отримала визнання за свої перші в галузі інновації, такі як 12-нанометрова оперативна пам'ять DDR5 DRAM, а також за активну роботу в перспективних галузях - від штучного інтелекту до автомобілебудування та передових мобільних пристроїв.

ESG був основним центром уваги, оскільки діяльність компанії, спрямована на захист довкілля, має значний вплив на навколишнє середовище. Зусилля Samsung включають збільшення використання перероблених матеріалів, таких як пластик з викинутих рибальських сіток, скло та алюміній у серіях Galaxy S23 та Galaxy Flip5/Fold5, відкрите ліцензування технології дистанційного керування сонячними батареями, що використовується в телевізорах, спільну роботу з Patagonia над фільтром Less Microfiber™ Filter для пральних машин та впровадження режиму енергоощадження на основі ШІ в SmartThings Energy.

Досягнення компанії Samsung у кожному бізнес-підрозділі

Мобільні технології

  • Інноваційна камера серії Galaxy S23 на основі відгуків користувачів
  • Запуск кампанії Join the Flip Side та збереження лідерства в категорії складаних смартфонів
  • Зміцнення позицій в ігровій індустрії для оптимізації ігрової продуктивності пристроїв Galaxy завдяки співпраці з провідними ігровими партнерами
  • Послідовне підвищення доступності своїх продуктів і послуг, зокрема, функція Ambient Sound у навушниках Galaxy Buds.
  • Застосунок Samsung Global Goals для об'єднання спільноти користувачів Galaxy та інформування їх про способи підтримки глобальних цілей – Global Goals.

Мережі

  • Впровадження інновацій 5G завдяки технічному лідерству, такому як віртуалізована мережа радіодоступу 5G (vRAN) та Open RAN
  • Зміцнення своїх позицій в індустрії 5G завдяки міцним партнерським відносинам зі світовими телекомунікаційними операторами першого рівня
  • Інформування про аспекти сталого розвитку мережевої технології 5G від Samsung

Дисплеї

  • Зміцнення лідерства на світовому ринку завдяки постійним інноваціям, зокрема Neo QLED 8K та Micro LED
  • Зміцнення позицій в ігровій індустрії завдяки інноваційним продуктам, таким як Odyssey Ark, Samsung Gaming Hub та партнерству з провідними світовими ігровими стримінговими сервісами
  • Підвищення доступності завдяки партнерству з Relumino Mode та RNIB (Royal National Institute for Blind People).

Побутова техніка

  • Збереження світового лідерства в основних категоріях побутової техніки, таких як холодильники та пральні машини
  • Покращення користувацького досвіду протягом усього життєвого циклу продукту на основі відгуків клієнтів
  • Впровадження нової ролі побутової техніки з продуктами Bespoke та отримання нагород CES Innovation Award, iF Design Award та інших.

Напівпровідники

  • Впровадження перших у галузі інновацій, таких як 12-нм DRAM DDR5 DRAM класу, та зміцнення лідерства на ринку
  • Зміцнення партнерства у галузях, що швидко розвиваються, таких як штучний інтелект та автомобільна промисловість
  • Розширення застосувань Exynos у носимих пристроях та 5G
  • Підвищення довіри до сенсорів ISOCELL у флагманських смартфонах від провідних виробників
  • Послідовне посилення ESG-комунікацій

Список найкращих світових брендів Interbrand's Best Global Brands складено відповідно до оцінки вартості кожного бренду, яка є результатом комплексного аналізу фінансових показників компанії, впливу бренду на покупки клієнтів та конкурентоспроможності бренду. Це оцінка вартості бренду з однією з найдовших історій у світі, яка широко визнана за свою достовірність.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: