В Чернігові відкрили модульне містечко для 112 сімей ВПО / Все новости / Главная

Сьогодні у Чернігові відбулось офіційне відкриття модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб. Мова йде про 7 багатоквартирних двоповерхових будинків, де розміщено 112 квартир. Квартири повністю укомплектовані як побутовою технікою, так і меблями для комфортного проживання.

«Цей проєкт був одним з перших у напрямку відновлення від Українського Червоного Хреста. І ми щасливі, що встигли до зими та холодів. Хочу подякувати міській владі, і, звичайно, нашим партнерам — Британському та Австрійському Червоному Хресту, які також доклали зусиль, аби це будівництво стало можливим. Сподіваюсь ті, хто проживатимуть у цьому містечку, відчуватимуть той комфорт та любов, з якими ми це містечко будували», - наголосив Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Українського Червоного Хреста.

Для будівництва модульного містечка Український Червоний Хрест залучив майже 157 млн гривень. Окрім того, на випадок аварійних відключень сьогодні також передано два генератори, потужністю 100 кВт.

«Від імені громади Чернігова хочу подякувати Українському Червоному Хресту і його підрозділам, які долучилися до будівництва містечка, в якому проживають, на жаль, не від гарних умов, люди, які втратили власне житло внаслідок варварської агресії рф. Те, що нас світ підтримує й фінансує такі проєкти, показує нашим мешканцям і всім українцям, що ми не самотні в цій боротьбі за демократію, свободу, незалежність», — сказав під час зустрічі в.о. міського голови Олександр Ломако.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: