Freelancehunt запустив можливість співпраці українських фрилансерів та замовників зі світу / Все новости / Главная

Попит на фриланс серед спеціалістів в Україні стрімко зростає. Тільки за останні 18 місяців повномасштабної війни кількість фрилансерів на 250 тисяч. Особливу увагу українські виконавці приділяють закордонним замовникам, але співпрацювати з ними не завжди легко. По-перше, їх потрібно знайти, по-друге, весь процес роботи має відповідати європейським законодавчим нормам.

Є хороша новина для всіх фрилансерів — український сервіс Freelancehunt створив необхідний функціонал, щоб спеціалісти та замовники зі світу співпрацювали у безпечному та комфортному форматі.

Переваги для українських спеціалістів та закордонних підприємців:

  • Співпраця в рамках тристороннього договору (фрилансер, замовник, Freelancehunt) відповідно до вимог Європейського законодавства. Цей договір гарантує, що права та інтереси всіх учасників захищені відповідно до законів Європейського Союзу. 
  • Замовники можуть оплачувати послуги фрилансерів у зручній валюті EUR, USD, PLN.
  • Обидві сторони наприкінці співпраці отримують інвойс.
  • Найголовніше — безпечна співпраця для обох сторін. Кошти резервуються замовником на початку співпраці та виплачуються фрилансеру після того, як він виконав завдання відповідно до заявлених вимог.

«Freelancehunt зараз єдиний український сервіс, який відкриває двері українським фрилансерам до безпечного міжнародного ринку. Цей крок є відповіддю на зростання попиту та потребу наших користувачів розширяти можливості отримання досвіду та доходу на глобальному рівні.

Ми віримо, що це нововведення сприятиме подальшому розвитку та інтеграції українського фриланс-сектора у глобальну економіку, дозволяючи нашим талановитим спеціалістам демонструвати свої навички на міжнародній арені», — підкреслює керівник Freelancehunt Валентин Зюзін.

 

Тэги:   Фриланс

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: