Google Bard отримав функцію генерації картинок за описом / Все новости / Главная

Відтепер найновіші можливості Bard, включно із Gemini Pro в Bard, стають доступними для ще більшої кількості мов і місць, зокрема в Україні. Так, Bard навчився створювати зображення за текстовим описом користувача.

Gemini Pro всіма доступними мовами

У грудні минулого року Google додав Gemini Pro до Bard англійською мовою. Це надало Bard більше можливостей для розуміння, міркування, узагальнення та кодування. Відтепер Gemini Pro у Bard стає доступним більш ніж 40 мовами мовами, зокрема українською, і у понад 230 країнах і територіях, щоб більше людей могли співпрацювати з найшвидшою версією Bard.

Нещодавно організація Large Model Systems, провідний експерт з оцінки мовних моделей і чат-ботів, назвала Bard із Gemini Pro найбільш вподобаним чат-ботом, доступним безкоштовно, зазначивши, що він зробив «приголомшливий стрибок» вперед. А у сліпому оцінюванні нашими сторонніми оцінювачами Bard із Gemini Pro визнано одним із найефективніших чат-ботів, доступних різними мовами, порівняно з провідними безкоштовними та платними альтернативами.

Перевірка відповідей для більшої кількості мов

Оскільки людям потрібна можливість підтвердити відповіді Bard, Bard отримав функцію повторної перевірки на понад 40 мов, зокрема українською. Коли ви натискаєте піктограму “G”, Bard оцінить, чи є у мережі контент, який підтверджує цю відповідь. Якщо її можна оцінити, клацніть виділені фрази, щоб переглянути підтверджувальну або суперечливу інформацію, знайдену Пошуком.

Створення зображень

Для додаткового творчого стимулу тепер ви можете безкоштовно створювати зображення у Bard англійською мовою в більшості країн світу. Створення зображень у Bard базується на оновленій моделі Imagen 2, що забезпечує високоякісні фотореалістичні результати. Просто введіть опис — як-от “create an image of a dog riding a surfboard” (“створи зображення собаки, що катається на дошці для серфінгу”) — і Bard створить персоніфіковані різноманітні візуальні елементи, які допоможуть втілити вашу ідею в життя.

Відповідно до принципів штучного інтелекту, створення зображень відбувається з урахуванням відповідальності. Наприклад, щоб забезпечити чітке розмежування між візуальними елементами, створеними за допомогою Bard, і оригінальними творами мистецтва людини, Bard використовує SynthID для вбудовування цифрових водяних знаків у пікселі створених зображень.

Наші технічні обмеження та інвестиції в безпеку навчальних даних спрямовані на обмеження насильницького, образливого чи відверто сексуального вмісту. Крім того, Bard застосовує фільтри для запобігання генерації зображень відомих людей.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: