Bard стає Gemini – нові можливості та мобільний застосунок / Все новости / Главная

З моменту запуску Bard минулого року люди в усьому світі використовують його для співпраці з штучним інтелектом у нових та інноваційних проектах. Тепер, щоб краще відобразити цю еволюцію, Bard перейменовується на Gemini.

Gemini – це сімейство найпотужніших моделей ШІ Google, доступних для користувачів. Ви можете спілкуватися з Gemini Pro 1.0 вже зараз, адже він доступний більш ніж 40 мовами, включаючи українську, у 230 країнах і територіях.

Gemini Advanced: доступ до найкращого ШІ Google

Для тих, кому потрібна максимальна потужність, Google запускає Gemini Advanced. Цей новий досвід дає доступ до Ultra 1.0 – найбільшої та найсучаснішої моделі ШІ.

Gemini Advanced:

  • Краще справляється з складними завданнями, такими як кодування, логічне мислення, дотримання інструкцій та творчі проекти.
  • Дозволяє вести довші та детальніші розмови, краще розуміючи контекст ваших попередніх запитів.
  • Може стати вашим особистим репетитором, кодувальником, генератором контенту та багато іншим.

Gemini Advanced доступний англійською мовою у 150 країнах (включаючи Україну) за 909,99 грн на місяць. Він включає 2 ТБ хмарного сховища Google One та доступ до Gemini в Gmail, Документах, Презентаціях, Таблицях тощо.

Gemini на телефоні

Google також випускає нові мобільні додатки Gemini для Android та iOS. Ці додатки дають вам доступ до Gemini у будь-якому місці, де ви можете використовувати Google Assistant.

На Android:

  • Ви можете завантажити окремий додаток Gemini або отримати доступ до нього через Google Assistant.
  • Gemini може допомогти вам з різними завданнями, наприклад, написати текст, створити підпис до фотографії або встановити таймер.

На iOS:

  • Gemini буде доступний у додатку Google протягом найближчих тижнів.
  • Ви можете використовувати Gemini для творчих проектів, генерації контенту, написання публікацій у соцмережах та багато іншого.

Оновлені Gemini та Gemini Advanced доступні для користувачів Android та iOS у США англійською мовою. Протягом найближчих тижнів вони стануть доступними в інших регіонах англійською, японською та корейською мовами.

Google прагне до відповідального впровадження ШІ-технологій. Gemini розроблено з урахуванням безпеки та етики, з вбудованими засобами захисту від небезпечного контенту та упередженості.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: