17 стартапів використовують штучний інтелект, щоб змінити майбутнє кібербезпеки / Все новости / Главная

Війна в Україні загострила проблеми кібербезпеки, пов'язані з дезінформацією. У відповідь на це українські засновники Андрій Кусий та Ксенія Ілюк створили LetsData – стартап, який надає компаніям та організаціям можливість виявлення та аналізу загроз у режимі реального часу.

З моменту свого заснування LetsData продемонстрував швидке зростання, розширивши свою діяльність на США, при цьому продовжуючи зосереджувати розробку технологій та продуктів в Європі.

Сьогодні LetsData – один із 17 стартапів, які приєдналися до другої когорти програми Google for Startups Growth Academy: AI for Cybersecurity. Ця група стартапів з дев'яти країн Європи та Північної Америки візьме участь у тримісячній програмі, де отримає доступ до інструментів, партнерів та експертизи Google, щоб допомогти їм масштабуватися та зробити світ безпечнішим.

Програма Google for Startups Growth Academy: AI for Cybersecurity

Програма офіційно стартує 15 лютого в Інженерному Центрі безпеки Google в Мюнхені. Протягом наступних трьох місяців кожен стартап буде співпрацювати з експертами Google AI та кібербезпеки, щоб відповідально розвивати свій бізнес.

Google for Startups надає ресурси та підтримку стартапам на всіх етапах їхнього розвитку. Програма Google for Startups Growth Academy – це лише один із прикладів того, як Google допомагає стартапам масштабуватися та досягати успіху.

  • Дізнайтеся більше про цю групу нижче. Відвідайте startup.google.com для отримання додаткової інформації про Google for Startups Growth Academy та інші пропозиції Google for Startups.
  • Повний список стартапів можна подивитися тут.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: