Декоративна косметика — як колір впливає на макіяж / Все новости / Главная

Декоративна косметика — продукти, які дозволяють тимчасово змінити зовнішність. З їх допомогою можна приховати всі вади, підкреслити переваги та надати обличчю свіжості. До таких продуктів відносять туш для вій, олівці для губ та брів, помаду, рум’яна, тональний крем. Перш ніж нанести макіяж, вибирають колір — саме він може допомогти створити різноманітні образи і виразити настрій.

Психологія кольору: що потрібно знати

На сучасному ринку декоративна косметика представлена різними відтінками, які мають своє значення і можуть впливати на нашу психіку. Наприклад, червоний — символ енергії, а помаранчевий — тепла і радості. Відтінки жовтого кольору асоціюються з оптимізмом, а зелений – зі спокоєм та гармонією. Вибираючи косметику для макіяжу, варто враховувати не тільки вподобання, але й психологічну сторону.

Вибір косметики під тон шкіри

Щоб створити ідеальний макіяж, потрібно розуміти, який колір гарно поєднується з тоном своєї шкіри. Вибираючи косметику, звертай увагу на такі деталі:

  1. Світла шкіра. Щоб позбутися темних кіл під очима, можна використовувати консилер с синім підтоном. Додати щокам потрібного «спалаху» допоможуть ніжно-рожеві рум’яна. Також рекомендується використовувати помаду персикового відтінку та туш чорного кольору.

  2. Помірно світла шкіра. Для неї підійдуть абрикосові рум’яна, тіні для повік смарагдових та сливових відтінків, помада червоного або рожевого кольору.

  3. Темна шкіра. До неї ідеально пасують глибокі і насичені кольори, такі як бургундський і фіолетовий.

Сьогодні кожному з нас доступна декоративна косметика онлайн, що дозволяє детально вивчити характеристики, опис продуктів і зробити правильний вибір. Але, якщо тобі важко самостійно вибирати туш, помаду чи рум’яна, завжди можна звернутися до спеціалістів, які також працюють через інтернет.

Як правильно наносити косметику

Навіть якщо ти правильно вибереш декоративну косметику, але при її нанесенні будуть допущені помилки, створити ідеальний образ не вийде. В першу чергу замаскуй недоліки за допомогою коректора, який був куплений в тон твоєї шкіри. Якщо під очима є темні кола, використовуй консилер. Потім нанеси тональний крем та розтушуй його — так він буде виглядати природно. Не забудь про пудру — це фінальний штрих.

Далі за допомогою скульптора або бронзера скоригуй вилиці та наклади рум’яна. Займися оформленням брів та нанеси на повіки туш. Не забудь нафарбувати губи.

Це стандартна схема нанесення макіяжу, яку найчастіше використовують візажисти. Але ніхто не забороняє тобі її корегувати. Наприклад, ти спочатку можеш нафарбувати губи, а вже потім, щоб не переборщити з акцентами, нанести на повіки тіні.

Які відтінки зараз в тренді

Сьогодні в моді неонові відтінки, яскраві рожеві та оранжеві тони, а також барвисті акценти на очах і губах — вони здатні додати образу енергії і життєрадісності.

Молодь також полюбляє металічний блиск, який вже довгий час не виходить з моди. Металеві відтінки, такі як золото, срібло, бронза і мідь, додадуть твоєму образу шикарності і розкішності. Тому не бійся: використовуй такі кольори на повіках чи губах. В тренді також м’який перехід від одного відтінку до іншого — це додає образу невимушеності і легкості.

Якщо тобі потрібно підібрати колір декоративної косметики для старшої людини, в цьому році актуальні нейтральні та натуральні відтінки. Саме вони здатні підкреслити природну красу та додати свіжості обличчю. Один із таких кольорів — персиковий. Це ідеальний колір для створення натурального та м'якого образу: він освіжає шкіру, надаючи їй здорового сяйва. Ти запросто можеш використовувати персикові тіні, рум'яна або навіть помаду для губ.

Також можна використовувати бежевий, коричневий, м'які рожеві та пастельні відтінки.

Декоративна косметика — справжнє мистецтво, яке дозволяє виразити себе через кольори. Граючись з різноманітними варіантами і комбінаціями, ти можеш створити неповторний образ і поглибити свої знання про макіяж. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: