lifecell запускає низку довготермінових послуг з безлімітним інтернетом / Все новости / Главная

Мобільний оператор lifecell запускає низку послуг з безлімітним інтернетом для спілкування в соцмережах, перегляду відео й користування музичними сервісами на 90 й 180 днів з економією до 37%.

Нові послуги спеціально розроблені для абонентів, які звикли проводити багато часу онлайн, спілкуючись та розважаючись.

Послуга «Online спілкування. Пакет Premium L» на 90 днів та «Online спілкування. Пакет Premium XL» на 180 днів містить необмежений обсяг інтернет-трафіку при використанні соціальних мереж та месенджерів Facebook, Instagram, X, Viber, WhatsApp, Skype, Facebook Messenger, Telegram, Signal. Вартість пакету на 90 днів - 120 грн., на 180 днів - 200 грн. Код для замовлення - *244#

Послуга «TikTok Безліміт L» на 90 днів та «TikTok Безліміт XL» на 180 днів надає абоненту безлімітний інтернет трафік на використання застосунку TikTok на період дії пакету послуг. Вартість пакету на 90 днів - 120 грн., на 180 днів – 200 грн. Код для замовлення - *305#

Послуга «Відео+Музика Безліміт L» на 180 днів та «Відео+Музика Безліміт XL» на 180 днів - надання необмеженого обсягу інтернет-трафіку при використанні застосунків YouTube, YouTube Music, YouTube Kids, Spotify, Deezer, Apple Music, SoundCloud, Shazam та TuneIn Radio на період дії пакету послуг. Вартість пакету на 90 днів - 120 грн., на 180 днів – 200 грн.

Код для замовлення - *303#

Вигода цих довготермінових пропозицій оператора в тому, що їх використання дозволяє абоненту економити, адже оплативши пакет L на 90 днів – економія складає 25% як порівняти з купівлею 4-тижневих пакетів послуг. При купівлі пакетів XL на 180 днів, користувач економить до 37%.

Детальніше про нові пакети послуг читайте за посиланням.

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: