lifecell – абсолютний лідер за кількістю перенесених у його мережу номерів / Все новости / Главная

Протягом минулого року та всього періоду дії послуги MNP lifecell тримає першість за кількістю перенесених у його мережу номерів.  Про це свідчить оприлюднена НКЕК статистика з перенесення абонентських номерів.

Абоненти, згідно з опитуванням оператора, обирають lifecell з огляду на широкий вибір збалансованих тарифних планів з вигідними ціновими умовами та одночасно за швидкість мобільного інтернету, широке 4G-покриття та якісне обслуговування.

У lifecell діють особливі пропозиції для MNP-абонентів – вони можуть скористатися спеціальною ціною на тарифи оператора з вигодою до 45%. Найчастіше MNP-абоненти обирають національні тарифні плани «Вільний Лайф», «Смарт Лайф» та регіональний тариф «Потужний», які можуть задовольнити різноманітні потреби користувачів – від великого обсягу хвилин на розмови до безлімітного мобільного інтернету.

Наразі абоненти, які перейдуть до lifecell зі збереженням номера до 31 березня 2024 року, автоматично фіксують вартість свого тарифу до кінця року за умовами акції «Суперфріз».

Послуга перенесення номеру з повним його збереженням включно з кодом до іншого мобільного оператора (MNP – Mobile Number Potrability) діє в Україні вже п’ятий рік. За весь період її надання - з 1 травня 2019 року по 1 лютого 2024 року - до різних мереж було перенесено 402 972 номерів. За статистикою НКЕК, попит на послугу щороку зростає, із загальної тенденції вибивається лише 2022 рік у зв’язку з воєнними подіями. У 2024 році лише за перший місяць було задоволено 17 985 заяв про зміну оператора, з них – 13 963 про перехід абонентів до lifecell.

Від моменту запуску послуги MNP lifecell залишається абсолютним лідером за кількістю перенесених у його мережу номерів. Шляхом портації своїм новим оператором lifecell обрали більше 261 тис. абонентів.

lifecell першим серед українських операторів у 2022 році запустив можливість онлайн перенесення номеру у його мережу без відвідування магазину. Щоб портувати номер до мережі lifecell абонент може обрати оптимальний для себе спосіб: перенести онлайн на eSIM або за допомогою будь-якого стартового пакету оператора, чи отримати нову SIM-картку в магазині lifecell.

Детальніше про перенесення номеру до lifecell можна дізнатися за посиланням.  

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: