Innoware пропонує гранти бізнесу за відмову від російських облікових систем / Все новости / Главная

Українська консалтингова компанія Innoware, що з 2001 року допомагає впроваджувати ERP та CRM системи, а також хмарні рішення Microsoft, оголошує про програму грантової підтримки для малого та середнього бізнесу.

Мета програми:

  • Допомогти українським компаніям, які постраждали від війни, замінити російські облікові системи (1С, BAS, Галактика, Парус, Моноліт) на аналогічні рішення від Microsoft.
  • Сприяти розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

Innoware допомагає представникам малого та середнього бізнесу отримати фінансування на проекти:

Innoware пропонує декілька варіантів отримання грантової підтримки:

  1. Компанія працює у партнерстві з професійним консультантом із отримання грантів, який допоможе знайти необхідне фінансування під певний проект.
  2. Бізнес може самостійно отримати фінансування через Грантову програму «Власна Справа» від Міністерства економіки України. Це – частина урядової програми «єРобота» та дієва підтримка мікро та малого бізнесу https://vlasnaspravagrant.com.ua/. За цією програмою фінансова допомога надається як підприємцям-початківцям, так і компаніям, котрі вже мають репутацію й досвід. Подавати заявки на гранти потрібно через Портал Дія.
  3. Innoware є сертифікованим експертом у програмі «Грантова підтримка консалтингових проектів», що супроводжується Європейським Банком Реконструкції і Розвитку (ЄБРР) та фінансується донорами, і спрямована на надання допомоги підприємствам МСБ, які потребують професійних знань і досвіду для зростання й забезпечення конкурентоспроможності. 

Для отримання грантової підтримки на отримання наших послуг, зокрема, на проект впровадження системи управління підприємством (ERP-системи), вам треба подати заявку на грант і вказати Innoware в якості консультанта. Детальна інформація про Грантову програму та умови надання підтримки від ЄБРР: https://www.merezha.ua/grants/ebrd-asb.

Innoware готова допомогти бізнесу:

  • Вибрати найкращий варіант фінансування для вашого підприємства.
  • Впровадити Microsoft Dynamics 365 Business Central.
  • Мігрувати з російських облікових систем на пакетні рішення IW Фінанси, IW Торгівля, IW Кадри та заробітна плата.

Звертайтесь за телефоном: +380444902220

Пишіть на email: info@innoware.com

Про Innoware:

  • 22 роки досвіду впровадження інноваційних інформаційних систем управління бізнесом.
  • Понад 500 успішно реалізованих проектів.
  • Клієнти: Leoni, Ahmad Tea, Kernel, Ciklum, Zepter, Оболонь, Synevo, МетІнвест, UniCredit Bank, МАУ, Житомирський маслозавод «Рудь» та інші.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: