Rakuten Viber запускає папки для чатів та каналів / Все новости / Главная

Viber запускає папки для чатів. Нова функція дозволяє користувачам швидко знаходити важливі розмови та зручно впорядковувати чати та канали у застосунку.

Функція папок дозволяє користувачам створювати до п’яти спеціальних папок на додаток до вкладки “Усі”, яка автоматично включає всі чати та канали. Тепер можна створити окремі папки для чатів з друзями, з родиною, чатів про роботу або з сусідами, окремі папки для новинних каналів. Кількість чатів та каналів у одній папці необмежена. Також один чат або канал можна додавати в декілька папок одночасно. Користувачі можуть називати папки на свій розсуд та позначати всі чати та канали з папки як прочитані в пару кліків, що спрощує прочитання та управління.

Rakuten Viber є найпопулярнішим застосунком для спілкування в Україні, тож папки допоможуть українцям заощаджувати час та управляти чатами залежно від пріоритетів. Зберігаючи всі чати від колег у папці під назвою “робота”, буде зручно швидше керувати завданнями протягом робочого тижня. Під час вихідних папки “друзі” або “сім’я” можна перевіряти в першу чергу, відклавши робочі чати до понеділка.

Непрочитаний значок із цифрою на назві папки вказує на кількість непрочитаних чатів та каналів у цій папці. До папок можна додавати усі особисті чати, групові чати, канали та спільноти. Варто зважати на обмеження: приховані за PIN-кодом чати та повідомлення від компаній не можуть бути включені в папки.

“Месенджери відіграють першорядну роль у повсякденному житті людей, тому Rakuten Viber додає до програми функцію папок. Ця функція покликана покращити досвід спілкування, допомогти залишатися на зв’язку, економлячи власний час”, — коментує Офір Еял, генеральний директор Rakuten Viber.

Наразі функція перебуває в стадії тестування, папки поступово стануть доступними для всіх користувачів Rakuten Viber версії 22.0 і вище протягом наступних місяців. Користувачі з понад 10 чатами, яким вже доступна функція, побачать оголошення про доступність папок при відкритті програми. Папки також можна активувати, перейшовши до вкладки “Додатково” на головному екрані чатів, вибравши “Керування папками” та додавши до папок потрібні чати та канали.

 

Тэги:   Viber Media, Viber

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: