Сучасні онлайн-професії, на яких можна заробляти від 2000 доларів / Все новости / Главная

У зв’язку з війною кількість спеціалістів, які бажають працювати онлайн, значно зросла. За даними опитування Work.ua, понад 75% фахівців віддають перевагу компаніям, що готові пропонувати віддалений чи гібридний формат роботи.

«Український ринок праці стрімко переходить в онлайн і в найближчі кілька років продовжить зростання. Більша частина зумерів розглядає можливість працювати на фрилансі, оскільки він дає змогу заробляти гроші з будь-якої геолокації та повну свободу щодо вибору замовників, робочого графіка, рівня зарплати», — зазначає керівник Freelancehunt Валентин Зюзін.

За даними щорічного звіту про ринок фрилансу в Україні від компанії Freelancehunt, найбільше серед фрилансерів у 2023 році зріс попит на такі професії, як порівняти з 2022.

Враховуючи статистику середньої вартості погодинної оплати за роботу, спеціалісти із середнім та високим рівнем знань можуть заробляти від $2000 на місяць. Варто зазначити, що конкуренція серед фахівців у нових професіях зазвичай нижча, а здобути цінний досвід та знайти цікавих замовників простіше.

«Фриланс дає можливість працювати не тільки у вільному форматі та зручному для спеціаліста місці, але водночас самостійно обирати проєкти і завдання. Саме через зайву бюрократію й неможливість працювати над цікавими завданнями спеціалісти переходять на фриланс», — підкреслює Валентин Зюзін.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: