Rakuten Viber призначив Country Director в Україні: ним став Ілля Бошняков / Все новости / Главная

Rakuten Viber призначив Іллю Бошнякова на посаду регіонального директора в Україні. Ілля Бошняков очолить локальну команду та відповідатиме за адаптацію нових функцій для українського ринку та української діаспори користувачів у світі, а також за партнерства, маркетинг та комунікації в Україні. Раніше за ці активності відповідав віцепрезидент з глобального маркетингу та розвитку Rakuten Viber Атанас Райков з офісу в Софії, Болгарія.

Атанас Райков, віцепрезидент з глобального маркетингу та розвитку Rakuten Viber, коментує нове призначення: “Ми в Rakuten Viber будуємо широку екосистему інтегрованих функцій і послуг як елементів стратегії супер-аппа, корисних і безпечних і для користувачів, і для бізнесу. Україна є однією з ключових країн для Rakuten Viber, і ми шукали лідера, який добре розуміє місцевий ринок та як наш продукт може найкраще відповідати йому. Ілля відповідатиме за локальні запуски нових продуктів і рішень, а також за те, щоб Україна отримувала всі нововведення від Rakuten Viber якомога швидше. Ми прискіпливо шукали потрібну людину, і тепер, коли Ілля нарешті до нас приєднався, ми плануємо значно розширювати нашу діяльність в Україні”.

Ілля Бошняков про перші тижні у команді: “Я давно захоплююсь ідеєю Rakuten Viber, який спочатку зробив застосунок стандартом для багатьох аспектів щоденного життя, а тепер на цій основі побудував цілу екосистему з продуктів, контенту і сервісів. Я радий доєднатися до команди та разом працювати над рішеннями, які мають помітний позитивний ефект для користувачів, бізнесів і економіки в цілому”.

Раніше Ілля протягом 8 років очолював технологічне медіа AIN.UA, в останні 3 роки запустив AIN.Capital, AIN.Business і Recruitika. До ЗМІ Ілля керував рекрутингом та HR у групі британських технологічних компаній, що охоплюють індустрії FinTech, GameDev, MarTech та ін.

Цього року Rakuten Viber запустив новий продукт для бізнесу та ряд нових функцій, серед головних – бізнес-дзвінки та папки для чатів. 

 

Тэги:   Viber Media, Viber

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: