Революція від Apple - нові Macbook обіцяють вразити потужністю / Все новости / Главная

У 2024 році компанія Apple серйозно налаштована оновити модельний ряд своїх пристроїв, суттєво покращивши їх технічні характеристики. Якщо шанувальники Iphone чекають на впровадження штучного інтелекту, то власники наступних версій Macbook отримають надпотужний чіп, який зробить девайс найпотужнішим у лінійці.

Особливості нового процесора 

Традиційно Apple відомий своєю закритістю на етапі виробництва: тому подробиць про нові моделі Macbook досі небагато. Втім відомо, що вони повинні зробити якісний крок вперед, увібравши найкращі характеристики попередніх моделей у поєднанні з технологіями наступного покоління. Саме за них і буде відповідати процесор М4, який значно покращить продуктивність та зокрема розширить горизонти для геймерів. З ним можна буде грати не лишу у нові онлайн казино, запускаючи прості слоти, а й у великі ігрові проєкти.

Від наступного покоління процесорів М4 очікується детальна робота у напрямку оптимізації процесів: покращенні продуктивності та енергоощадженні. Наразі ж відомо лише про початок розробки MacBook Pro M4, проте деякі джерела вказують на його появу вже в кінці 2024 року.

Інші напрямки

Нагадаємо, що протягом 2023 року Apple двічі оновлювала актуальну лінійку власних Macbook, які за короткий термін отримали спочатку процесори М2, а згодом і М3. Так само активно компанія працює і в інших напрямках, адже на етапі розробки знаходиться декілька цікавих девайсів:

  • Перший розкладний Iphone;
  • Нові комп’ютери Mac;
  • iPad Pro з оновленим дисплеєм;
  • Звичайно ж, наступний Iphone 16.

Очікується, що більш чітко компанія окреслить власні плани вже влітку на презентації наступної версії iOS.

Саме 2024 рік має стати для Apple революційним, адже реалії сучасного ринку вимагають інтеграції інструментів штучного інтелекту, що своєю чергою має серйозно вплинути на подальші розробки компанії та в цілому змінити правила гри.

 

Тэги:   Apple

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: