Новий сервіс для планування подорожей спростить життя для власників домашніх тварин / Все новости / Главная

Корпорація Mars, виробник продуктів харчування, а також  товарів і послуг для догляду за домашніми тваринами, та портал планування подорожей Tripadvisor запустили новий сервіс для подорожей з домашніми тваринами. Новий цифровий сервіс доступний на вебсайті та в додатку Tripadvisor.

Сервіс, або цифровий хаб, містить путівники по місцях, де дозволено проживання з домашніми тваринами, та пропонує спеціальний інструмент для планування маршруту між ними за допомогою штучного інтелекту. Персоналізований маршрут будується на основі порад та відгуків туристів.

«Подорож із тваринами» шукають у Google понад 19 мільйонів разів на рік, й це тільки у США. За даними порталу Tripadvisor, 73% їхніх користувачів у США мають домашніх тварин, і при цьому менше 1% ресторанів у країні позначені як такі, де допускаються домашні тварини. Тому в новому спеціалізованому розділі сервісу є також і поради для компаній, які хочуть ставати більш pet-friendly до тварин та надавати кращі послуги власникам улюбленців. Разом із запуском сервісу також з’явилася нова категорія – найбільш pet-friendly готель, який обиратимуть користувачі.

Єдиний цифровий ресурс дозволить подолати розрив та значно зменшити “головний біль” власників домашніх улюбленців при плануванні відпусток. Наразі сервіс доступний у окремих регіонах США, які визнані дружніми до домашніх тварин – Маямі, Остін, Нешвілл, Палм Спрінгз тощо. У майбутньому сервіс функціонуватиме в ширшій географії – планується покрити більше міст у США та поширюватися на інші країни.

«Люди, які мандрують, шукають рекомендації щодо готелів і ресторанів, щоби насолоджуватися поїздками разом зі своїми домашніми тваринами, — каже Крістін Магуайр, глобальна віцепрезидентка з продажу та партнерства Tripadvisor. — Завдяки цьому партнерству ми оптимізуємо подорожі для тих, хто хоче взяти з собою свого домашнього улюбленця, і допоможемо створити приємні спогади на все життя, водночас підтримуючи розвиток компаній, які дбають про  домашніх тварин».

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: