Інтеграція Ajax Systems та Yale поширюється на нові ринки. Серед них — Україна / Все новости / Главная

Ajax Systems, найбільший у Європі виробник систем безпеки, та Yale, провідний постачальник рішень для безпеки розумного дому, розширюють своє партнерство ще на 30 країн. Тож користувачі в Україні тепер можуть користуватися замками Yale із повноцінною сервісною підтримкою від виробника. Ця новина є логічним продовженням інтеграції, успішно впровадженої в кількох країнах на початку цього року.

Вперше реалізована в п’яти європейських країнах, інтеграція наразі доступна користувачам і компаніям на багатьох інших ринках:

Для ще більшого комфорту користувачів Yale випустив нову модель свого флагманського розумного замка, якою також можна керувати в застосунках Ajax. Це Linus Smart Lock L2. Він має підвищену міцність, а ще працює тихіше та вдвічі швидше за попереднє покоління Linus Smart Lock. Новий розумний замок сумісний із більшістю циліндрів. Він швидко встановлюється та знімається, не залишаючи жодних слідів на дверній конструкції. З Linus L2 користувачі можуть легко замикати та відмикати двері, і для цього не потрібно постійно носити із собою фізичні ключі. Також можна ділитися віртуальними ключами з друзями, родиною та довіреними особами, щоб мати повний контроль над доступом до своєї оселі.

Загалом це партнерство спрощує життя користувачів Ajax, адже вони можуть керувати замками Yale прямо в застосунку Ajax. З’єднання Cloud-to-Cloud забезпечує безперебійний і захищений зв’язок між розумним замком Yale і системою Ajax. Завдяки інтеграції користувачі можуть легко замикати та відмикати замок, а також бачити його стан у застосунку.

Окрім автоматичного замикання й відмикання, інтеграція пропонує розширені можливості автоматизації. Користувачі й охоронні компанії миттєво отримують сповіщення про зміну стану розумного замка Yale і можуть відповідно відреагувати. В застосунку Ajax доступний детальний журнал подій.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: