LG представляє CLOi ServeBot - робота для безпечної доставки в готелях та лікарнях / Все новости / Главная

LG представила нову модель сервісного робота LG CLOi ServeBot (модель LDLIM31) з дверним типом. Цей автономний робот розроблений для безпечної та ефективної доставки в готелях, лікарнях та інших закладах.

Завдяки конструкції з чотирма дверцятами з великим внутрішнім простором для зберігання CLOi ServeBot може виконувати прості та повторювані завдання з доставки, щоб зменшити навантаження на персонал.

Модель має чотири внутрішні відділення, кожне з яких витримує до 30 кг, завдяки чому може доставляти або забирати необхідне багато разів. Його просторий та безпечний вантажний відсік може комфортно вмістити до 32 чашок кави стандартного розміру, а його полиці можна легко відрегулювати відповідно до розміру речей або вантажу.

LG CLOi ServeBot, розроблений для готелів і медичних закладів, може користуватися ліфтами для переміщення між поверхами. Його шість коліс, кожне з яких має незалежну систему підресорювання, забезпечують відмінну стабільність, даючи CLOi ServeBot змогу транспортувати напої по нерівних поверхнях без проливання. 

Для додаткової зручності користувачів двері CLOi ServeBot можна налаштувати на автоматичне відчинення або зачинення під час роботи. LG CLOi ServeBot може навіть визначити, коли доставка завершена, завдяки вбудованим камерам у внутрішніх відсіках, що виявляють, коли речі були забрані. А завдяки алгоритму ШІ нова модель може безпечно об’їжджати перешкоди, визначати оптимальний маршрут до місця призначення та спілкуватися з двадцятьма іншими CLOi ServeBots, щоб максимально підвищити ефективність виконання завдань і уникнути можливих зіткнень.

Фронтальний 10,1-дюймовий дисплей на CLOi ServeBot функціонує як мобільна рекламна платформа, контент якої легко завантажується через станцію LG CLOi Station (доступну через мобільну чи вебверсії) або мобільний застосунок CMS. Крім того, останнє рішення LG CLOi може супроводжувати клієнтів до певного пункту призначення та надавати голосові підказки користувачам із порушеннями зору. Також користувачі можуть стежити за статусом робота в режимі реального часу за допомогою LG CLOi Station, яка також пропонує зручні функції пейджингу та планування.

Нині LG розробляє комплексний набір рішень для ефективного управління всім процесом дистрибуції: від постачання роботів до забезпечення доставки замовлених товарів на останній милі.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: