Відкрито реєстрацію на програму "Розвивайте кар'єру з Google Cloud" з індивідуальними консультаціями для новачків в ІТ / Все новости / Главная

Google оголошує про початок реєстрації на новий потік безкоштовної навчальної програми “Розвивайте кар’єру з Google Cloud”. Під час програми учасники, які тільки починають свій карʼєрний шлях в IT, зможуть отримати персоналізовану підтримку від експертів по роботі із Google Cloud.

Навчання проходитиме з 16 вересня по 31 жовтня 2024 року в режимі онлайн, що дозволяє учасникам обрати зручний темп навчання і доступ до матеріалів та записів вебінарів протягом усього періоду.

Google Україна реалізує програму за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи Дія.Освіта.  

Програма буде особливо корисною для:

  • Початківців у IT, які хочуть розпочати свою кар’єру.
  • Розробників із середнім досвідом у програмуванні, які цікавляться використанням хмарних технологій.
  • Досвідченим розробникам, які хочуть оновити  резюме навичками роботи із Google Cloud та пройти сертифікацію.

У межах індивідуальних консультацій учасники зможуть отримати відповіді на свої питання та практичні поради щодо початку кар’єри у сфері IT, а також дізнатися більше про роботу з хмарними технологіями. Щоб записатися на консультацію, необхідно зареєструватися на програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud” та подати заявку на участь у сесіях. Детальна інформація про консультації надійде у листі після реєстрації. Усього буде відібрано 100 учасників програми, які отримають індивідуальні консультації.

Усі учасники програми отримають:

  • Безкоштовний 45-денний доступ до платформи Skills Boost для вдосконалення своїх навичок.
  • Можливість отримати нагороди за здобуті бейджі навичок на платформі.
  • Підтримку спільноти у подоланні труднощів на шляху вивчення хмарних технологій.
  • Вебінари із фахівцями зі штучного інтелекту, кібербезпеки та Google Cloud, які ділитимуться своїм практичним досвідом роботи у хмарі.
  • Безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок.

Реєстрацію на програму “Розвивайте карʼєру із Google Cloud” уже відкрито, зареєструватися для участі у програмі можна за посиланням. Обмежень за кількістю реєстрацій немає. Після завершення реєстрації учасники отримають електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом з інформацією про вебінари з експертами з хмарних технологій.

Ці та інші ресурси, які Google створив для отримання знань для школи, роботи чи життя, можна знайти на освітньому хабі Google Знання.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: