Samsung Electronics Україна оголошує про запуск програми для студентів: купуйте техніку за вигідними цінами / Все новости / Главная

Samsung Electronics Україна пропонує вигідні пропозиції та спеціальні ціни виключно для студентів на сайті офіційного інтернет-магазину Samsung.

Програма покликана розширити можливості студентів, запропонувавши їм найсучасніші технології для навчання та творчості, — віднині технології Samsung стали ще доступніші для української молоді. Компанія надаватиме комплексні послуги — від покупки до підтримки — і зробить процес реєстрації та оформлення замовлення безперешкодним, доступним і зручним для студентів.

У рамках програми флагманські смартфони Samsung, зокрема Galaxy S24 та Galaxy S23 FE, смартфони серії Galaxy A та складані Galaxy, а також планшети серії Galaxy Tab A та Galaxy Tab S будуть доступні зі знижкою 5%. Студенти також отримають 10% знижки на телевізори, аудіо та побутову техніку, та 5% знижки на монітори Samsung.

Студенти можуть скористатися пропозиціями на спеціальному сайті офіційного інтернет-магазину Samsung. Зареєструвавшись, студенти отримають доступ до продуктів Samsung і матимуть можливість оплачувати їх як під час замовлення, так і після отримання.

Як зареєструватися

  1. Перейдіть на сайт https://www.samsung.com/ua/students-offers/
  2. Натисніть «Приєднатися зараз»
  3. Створіть обліковий запис та підтвердьте за допомогою застосунку Дія, що ви студент. Для цього потрібно пошерити копію студентського квитка через Дію.

Насолоджуйтесь покупками!

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: