SentinelOne і Lenovo розширюють співпрацю для захисту ПК Lenovo за допомогою вбудованої ШІ-безпеки / Все новости / Главная

SentinelOne і Lenovo оголосили про багаторічну співпрацю з метою захисту кінцевих точок на основі ШІ для мільйонів пристроїв Lenovo по всьому світу. Lenovo включить провідну в галузі Singularity Platform від SentinelOne і можливості генеративного ШІ (Purple AI) в нові ПК, а також запропонує оновлення існуючим клієнтам, щоб розширити портфель безпеки ThinkShield і автономно захищати пристрої від сучасних атак. 

«Складність і швидкість сучасних кіберзагроз вимагають інтелектуального, адаптивного захисту», - сказав Німа Байаті, виконавчий директор і генеральний менеджер з рішень кібербезпеки Lenovo, Intelligent Devices Group. Singularity Platform від SentinelOne і Purple AI є рушійною силою цієї еволюції пропонуючи неперевершений захист на основі ШІ. З анонсом нових революційних ПК з ШІ від Lenovo, ми інтегруємо ці передові можливості захисту кінцевих точок на основі ШІ в платформу безпеки ThinkShield від Lenovo. Це посилить захист кінцевих точок і підвищить стійкість підприємств до постійно мінливого ландшафту загроз».

Lenovo є провідним постачальником корпоративних ПК. Компанія щорічно продає десятки мільйонів пристроїв. Нова угода між давніми стратегічними партнерами покликана значно збільшити кількість пристроїв Lenovo, які постачаються з захистом на основі ШІ від SentinelOne, і матимуть переваги від широкої глобальної мережі продажів і партнерської мережі Lenovo. Таким чином, відділ прямих продажів і партнери Lenovo можуть забезпечити найсучаснішу вбудовану систему безпеки для підприємств будь-якого розміру.  

«Кіберстійкість неймовірно важлива для безперервності бізнесу, оскільки організації все частіше стикаються з непередбачуваністю. Наша співпраця з SentinelOne є ще одним ключовим аспектом послуг кібербезпеки та кіберстійкості Lenovo, покликаних забезпечити захистом клієнтів від аномальних загроз», - зазначила Патриція Вілкі, старший віцепрезидент і генеральний директор з міжнародних продажів Lenovo Solutions та Services Group. 

В рамках розширеної співпраці, Lenovo також створить нову послугу Managed Detection and Response (MDR), використовуючи можливості ШІ та EDR (Endpoint Detection and Response) Singularity Platform від SentinelOne в якості основи. 

«Кінцеві точки залишаються основним вектором кібератак і найбільш важливою частиною поточних операцій бізнесу. Співпрацюючи з такими лідерами ринку, як Lenovo, ми можемо швидко масштабувати систему безпеки на основі ШІ на мільйони комп'ютерів і серверів по всьому світу», - сказав Ахіл Капур, віцепрезидент відділу вбудованих технологій SentinelOne. «Для Lenovo і SentinelOne це можливість надати клієнтам Lenovo явну перевагу в безпеці та стійкості, завдяки розумним пристроям, які захищають себе в режимі реального часу».

Рішення SentinelOne доступні та використовуються клієнтами Lenovo вже сьогодні. Для отримання додаткової інформації про пропозиції та переваги, які вони можуть надати, відвідайте сайт:  www.lenovo.com/thinkshield

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: