robot_dreams запускає конкурс на найкращий лайнокод України ― як взяти участь і що отримає переможець / Все новости / Главная

З нагоди своєї четвертої річниці, освітня платформа robot_dreams запускає конкурс для айтівців. З 10 до 24 жовтня вони можуть взяти участь, написавши найдивніший однорядковий код. 

Мета конкурсу — покреативити, розширити нетворк, долучившись до комʼюніті, і просто have fun. Переможець отримає титул найкращого лайнокодера України та депозит розміром у $1000 на будь-який курс у robot_dreams. 

«Чотири роки в robot_dreams ми вибудовували системне і практичне навчання для айтівців, шукали найкращі формати і теми, які будуть закривати потреби нашої аудиторії. Індустрія змінюється, а щоб бути на плаву, треба завжди зростати. Але не обовʼязково завжди робити це серйозно. Коли організовували конкурс, ми вирішили відійти від навчання і відзначити, в першу чергу, креативність, геніальність та іронічність наших розробників», ― коментує Надія Зав’ялова, СEO EdTech-компанії Laba Group в Україні, до складу якої входить robot_dreams.

Як взяти участь у конкурсі на найкращий лайнокод:

  • зареєструватися на конкурс на сторінці robot_dreams
  • розвʼязати цікаву задачу програмування від robot_dreams або вигадати власну і помістити розвʼязання в один рядок коду (до 1000 символів будь-якою мовою програмування)
  • надіслати робочий лайнокод організаторам до 24 жовтня

Після того, як збір заявок закриють, журі від robot_dreams та експерти з провідних українських ІТ-компаній відберуть 10 номінантів. Серед критеріїв оцінювання робіт — власна цікава ідея, оригінальність виконання, коректність роботи та ефективність коду. Так, код має дивувати та працювати, попри те, що є однорядковим. 

Серед десяти фінальних номінантів самі учасники обиратимуть найкращий лайнокод шляхом відкритого голосування. Переможця оголосять 31 жовтня. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: