20-й сезон найбільшого європейського ІТ-змагання: триває реєстрація на DEV Challenge XX / Все новости / Главная

За 19 попередніх сезонів організатори чемпіонату зібрали понад 25 000 фахівців з Європи. Цьогоріч на ювілейному змаганні – DEV Challenge XX – традиційно зберуться IT спеціалісти для “краштесту” своїх практичних навичок у номінаціях Backend, Frontend, Testing, Product Design та UI Design. Більшість завдань для учасників будуть пов’язані з соціальними ІТ-рішеннями для України.

Для кого?

Змагання розраховані на широку аудиторію і будуть корисними як для розробників середнього рівня та досвідчених спеціалістів, так і для початківців. Чемпіонат пройде за двома категоріями: Lite (Junior →  Middle) і Hard (Middle → Senior).

Це можливість не лише показати та «прокачати» свої навички, а і шанс гучно заявити про себе в професійному ком’юніті. Лише за сезон у спільноті DEV Challenge зосереджується 2500+ учасників, 40+ суддів, ментори за різними напрямками та компанії-партнери.

Команда суддів розподілена за напрямками номінацій і представлена практикуючими фахівцями компаній з України, США, Великобританії, Канади, Латвії, Польщі, Німеччини, Чеської Республіки, Румунії та Хорватії. На офіційному сайті серед суддів зазначені представники Google, Microsoft, Epic Games та Стенфордського університету США.

Які задачі вирішуватимуть учасники?

В рамках 20-го сезону учасники працюватимуть над соціально важливими завданнями від UNICEF, Міністерства у справах ветеранів, благодійного фонду “Повернись Живим”, Центру Громадянських Свобод, який отримав Премію миру-2022 на офіційній церемонії вручення "Нобеля", та інших значущих для країни організацій.

“За 19 сезонів DEV Challenge подолав вражаючий шлях: від змагання із веброзробки у 2012 році до фестивалю технологій, що об'єднує тисячі талановитих розробників, дизайнерів та тестувальників CEE регіону. Раді продовжувати цю традицію, збираючи ком’юніті фахівців з Європи та направляючи спільні зусилля на користь Україні, для підтримки ІТ-ініціатив міністерств, благодійних фондів та громадських організацій”, – коментує Євгенія Беспалова, засновниця DEV Challenge.

Як взяти участь?

Тривалість чемпіонату – два місяці, включаючи відбірковий етап/ кваліфікацію, онлайн-раунд та фінал.

Реєстрацію розпочато, для участі необхідно подати заявку до 24 вересня за посиланням https://cutt.ly/Twkk5Ck8 та скласти кваліфікаційний тест у період 11 - 24 вересня.

З 25 вересня до 4 жовтня відбудеться онлайн-раунд, результати якого будуть представлені 16 жовтня за оцінками робіт командою суддів.

Фінальний етап чемпіонату з оголошенням переможців запланований на 3-5 листопада. Він буде проведений у гібридному форматі, поєднуючи онлайн- та офлайн-заходи, серед яких DEV Challenge Online Day з доповідями від спікерів, DEV Challenge Friend Day з івентами у UNIT.City та інші освітні мітапи та вебінари.

Враховуючи широку географію учасників і суддів, мова проведення чемпіонату – англійська.

Участь у змаганні безкоштовна завдяки підтримці партнерів – компанії MacPaw та TemaBit Fozzy Group. Партнер, що надає локацію для проведення офлайн-частини чемпіонату у Києві – інноваційний парк UNIT.City.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: