Що слід враховувати при покупці робота-пилососа? / Все новости / Главная

Роботи-пилососи вийшли на ринок побутової техніки відносно недавно. Такі техзасоби здатні прибирати приміщення без участі людини. Власнику слід лише вибрати необхідну програму чистки, ввести потрібні дані. Подібні пристрої допомагають зекономити значну кількість часу. Це дуже важливо, оскільки темп сучасного життя постійно прискорюється.

Охочі купити пилосос роботизованого типу часто натрапляють на труднощі при виборі підхожої моделі. Експерти радять купувати подібну техніку за допомогою онлайн-сервісу OLX, де представлений широкий асортимент товарів за доступною ціною.

На що звертати увагу при покупці пилотяга?

Одним з ключових параметрів вважається розмір техзасобу. Спочатку слід виміряти у квартирі найменшу відстань між низом меблів та підлогою. Відповідно до цього габариту необхідно підбирати висоту робота-пилососа.

Також важливо вибрати підхожі розміри пилососа в плані. Менші габарити роблять пристрій маневровнішим. У корпус більшого розміру можна помістити потужніший двигун. А це значно покращить якість прибирання.

Техпараметри роботизованих пилотягів

Серед найважливіших характеристик подібної техніки виділяють:

  • Потужність – найбільшою популярністю користуються моделі на 20…22 Вт. Пилотяги на 30…35 Вт відносять до преміальної категорії.
  • Максимальний час роботи без підзарядки – на прибирання середньостатистичної кімнати витрачається близько 30…40 хв. Для квартири знадобиться 1,5…2 год.
  • Кількість режимів чистки – в продажу можна знайти варіанти для сухої та вологої чисток.

Також варто звернути увагу на набір насадок, що йде у комплекті з пристроєм. Чим більше різноманітних щіток, тим ширші можливості для прибирання.

Варіанти управління роботом-пилососом

Більшість моделей можна налаштувати та запустити, використовуючи клавіші, розташовані на корпусі. Але все ж іноді зручно керувати пристроєм дистанційно (наприклад, корегувати програму прибирання під час функціонування пилосмока). Для таких цілей використовують пульт ДУ чи смартфон.

Керування за допомогою телефону здійснюється через підключення пилососа до домашньої мережі Wi-Fi. Даний спосіб дає змогу управляти техзасобом із будь-якого місця, де можна під'єднатися до інтернету. Пульти діють на невеликій відстані. Більш детальні дані про роботизовані пилосмоки можна знайти, переглянувши каталог сервісу olx.ua.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: