Boosta дає безкоштовний доступ до всіх курсів digital-професій від Boosta Academy / Все новости / Главная

Міжнародна IT-компанія Boosta відкриває безкоштовний доступ до всіх курсів Boosta Academy. Це можливість освоїти одну з актуальних digital-професій для всіх, хто втратив роботу через війну Росії проти України, або просто давно хотів змінити сферу зайнятості. На зацікавлених чекають курси для початківців із SEO та linkbuilding, Customer Care, SMM та таргетингу, а також гайд із заробітку на Fiverr для фрилансерів.

Щоб безкоштовно пройти курси від Boosta Academy, необхідно заповнити форму реєстрації та зачекати на листа від менеджера академії.

Які курси пропонує Boosta Academy?

New start in SEO & Linkbuilding

Курс створений як для початківців, так і тих, хто вже має досвід у маркетингу, або власний сайт та хоче навчитися просувати його на західні ринки. Навчання передбачає 25 годин відеоматеріалу, що складається не лише з теорії, але й роботи з додатковими сервісами для моніторингу сайтів за гайдом від творців цих програм.

Деталі щодо спікерів та програми курсу: https://academy.boosta.biz

SMM і таргетинг з нуля

Курс навчить розробляти ефективні SMM-стратегії, створювати привабливий текстовий і візуальний контент, запускати, оптимізувати й аналізувати таргетовані рекламні кампанії. А також знайомить із усіма інструментами починаючи від Facebook Ads Manager і до Google Analytics та GTM. Над його створенням працювали 5 експертів з різних ніш бізнесу.

Деталі щодо спікерів та програми курсу: https://edu.boosta.biz/smm/ua

Як працювати на платформі Fiverr, якщо ти фрілансер

Курс створений для всіх фрилансерів та дає повний алгоритм заробітку за допомогою онлайн-платформи Fiverr. Гайд базується на досвіді з понад 1200 успішно завершених замовлень на Fiverr. Він розкаже, як почати самостійний шлях у фрілансі, вийти на закордонний ринок та ефективно працювати із замовниками.

Деталі щодо спікера та програми курсу: https://edu.boosta.biz/fiverr/ua

Customer Care: Support&Sales

Курс Customer Care: Support&Sales покликаний популяризувати серед початківців професію агента по роботі з клієнтами у сферах продажу чи підтримки. Орієнтований на кожного, хто шукає точки входу в ІТ чи у сферу роботи з клієнтами онлайн, а також любить та вміє спілкуватися. Курс складається з 34 мінілекцій від 5 експертів.

Курс новий - Boosta навіть не встигла його анонсувати та запустити сайт офіційно. Проте вся робота над навчальною програмою та підготовкою матеріалів завершена, тож він готовий для проходження.

Деталі щодо курсу можна дізнатися в Telegram-чаті після реєстрації у формі.

Всі курси академії мають формат відеолекцій із практичними завданнями, що дозволяє проходити навчання будь-де та коли зручно. Єдина необхідність - наявність інтернету для завантаження уроків.

Кількість курсів на людину не обмежена, а доступ до матеріалів є постійним.

Отримати безкоштовний курс від Boosta Academy

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: