Компанія АЛЛО відновила роботу 240 магазинів у 114 містах та доставку онлайн-замовлень / Все новости / Главная

З початку війни, коли АЛЛО змушена була закрити 90% магазинів, компанія поступово відновлює діяльність. На початок травня вже працює 70% роздробу АЛЛО – близько 240 торгових точок у 114 містах України, у тому числі 28 магазинів у Києві.

Лише за останні два тижні квітня АЛЛО відновила роботу 22 магазинів – у Харкові (п'ять магазинів) та Чернігові (два магазини) зокрема. Серед міст, де розпочалася робота, Бровари та Бориспіль у Київській області. Також у березні та квітні компанія відкрила два абсолютно нові шоуруми – магазин АЛЛО у Конотопі, Сумська область, та розширений АЛЛО МАХ у нової концепції у Дніпрі, в ТРЦ Караван. Найближчими днями запускається магазин в Ірпені, Київська область. Триває робота щодо відновлення пошкоджених магазинів. Список магазинів оновлюється щодня та доступний на сайті https://allo.ua/ua/promo/open/ukraine/

Також у квітні АЛЛО відновила прийом онлайн-замовлень з доставкою в областях та містах України, де це фізично можливо та безпечно. Онлайн-замовлення можна отримати у працюючих відділеннях «Нової пошти», адресною доставкою та доставкою на точки видачі в магазинах АЛЛО (у деяких містах). На сайті allo.ua можна замовити і товар, що вже знаходиться в офлайн-магазині (click and collect). Також на allo.ua можна купити й товари торговців маркетплейсу: свою роботу відновили вже 800 партнерів.

«До військового вторгнення Росії в Україну група компаній "АЛЛО" налічувала 340 магазинів у 140 містах України. На початку війни для безпеки співробітників та клієнтів ми скоротили кількість працюючих точок до 32, а також закрили офіси на небезпечних територіях. Наразі все ще не працюють майже 100 магазинів: близько 30 з них – зруйновані чи пограбовані, решта перебувають на непідконтрольній території або у містах, де ведуться бойові дії, і є ризики для людей чи майна компанії. Все це призвело до збитків у кількасот мільйонів гривень. Проте вже зараз ми відновили роботу ⅔ роздрібу, і у довгостроковій перспективі ми сподіваємось відновити довоєнну кількість магазинів», зазначив Дмитро Деревицький, голова ради директорів ГК «АЛЛО».

Також компанія починає відновлювати звичайні для клієнтів послуги. Так, з 14 квітня АЛЛО відновила роботу програм лояльності  АЛЛО Гроші та Fishka; ними можна користуватися як кожною окремо, так і двома одночасно.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: