На Київстар ТБ триває голосування за народних героїв, покликане зібрати кошти для ЗСУ / Все новости / Главная

На платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ нещодавно стартувало інтерактивне голосування за народних героїв України — окремих людей чи збірних персонажів, дії яких отримали великий розголос та суспільну підтримку за останній час і стали відкриттям нашого часу. Мета проєкту — збір коштів для потреб Збройних Сил України. 

Так, кожен авторизований користувач Київстар ТБ на сайті платформи може віддати свій голос за тих, хто віддано захищає Україну. Також серед претендентів на статус «Народного героя» — Чорнобаївка, яка стала порталом на той світ для ворога, Конотопські відьми, що є магічною зброєю проти рашистів, Інтернет війська України, волонтери, Привид Києва, пес Патрон і т.д. З переліком усіх героїв можна ознайомитися на сайті. Вартість голосу складає 10 грн, за одну транзакцію можна віддати до 50 голосів. Кількість транзакцій необмежена.

Організатори розповідають, що всі виручені кошти будуть відправлені на офіційні рахунки ЗСУ, а звіт щодо зібраних грошей та підсумки голосування будуть опубліковані на сайті Київстар ТБ. Голосування триває до 15 червня 2022 року.

«Зараз важливо усіма можливими способами та проєктами відзначати відвагу українців, важливість тих чи інших подій чи навіть обʼєктів у наближенні нашої перемоги. Віримо в нашу Перемогу та робимо для цього все можливе», — коментують в Київстар ТБ.

 

Тэги:   Киевстар

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: