На Київстар ТБ відбудеться премʼєра концерту Національної філармонії України / Все новости / Главная

25 квітня о 20:00 на глядачів платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ чекатиме вечір вишуканої класики – трансляція концерту Національної філармонії України. Так, Національний заслужений академічний симфонічний оркестр виконуватиме композиції сучасного вітчизняного класика Євгена Станковича та відомого чеського композитора Антоніна Дворжака, записані ще в мирний час – 17 вересня 2021 року із Колонного залу імені М. Лисенка.

Розпочнеться концерт зі «Святкової увертюри» авторства Євгена Станковича. Художнім керівником та головним диригентом концерту є Володимир Сіренко. 

Організатори розповідають, що користувачі платформи матимуть унікальну можливість прослухати одну з найвідоміших симфоній Дворжака «Із Нового світу», яка вперше зазвучала 16 грудня 1893-го у Карнегі-Холі, Нью-Йорк. Ця дев’ята симфонія синтезує у собі різноманітність впливів, які композитор відчув упродовж свого перебування у США як директор Національної консерваторії, а також його чеської душі. 

«Музика – це те, що дарує надію, а подібний контент зараз дуже актуальний, бо він спонукає нас вірити в краще майбутнє. Впевнені, що зовсім скоро всю Україну чекатиме світла Перемога, про яку буде написано величезна кількість геніальних творів», – коментують в Київстар ТБ.

Посилання на спеціальний канал концерту: https://kyivstar.page.link/1BEZ. Для отримання безкоштовного доступу до прослуховування концерту необхідно лише авторизуватися у сервісі Київстар ТБ. Дивитися трансляцію можна буде у застосунку на телефоні, планшеті, телевізорі або на вебсайті платформи на комп’ютері. У подальшому концерт буде доступний у відеобібліотеці платформи.  

Слідкуйте за новинами та анонсами Київстар ТБ, щоб дізнаватися деталі щодо серії музичних виступів  на платформі онлайн-телебачення у травні. 

 

Тэги:   Киевстар

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: