lifecell перезапускає оновлений платіжний застосунок Paycell / Все новости / Главная

Мобільний платіжний сервіс Paycell, за допомогою якого можна зручно та безпечно здійснювати усі найпоширеніші фінансові операції в смартфоні, знову доступний для абонентів lifecell.

Paycell дає можливість в одному мобільному застосунку оплачувати з мінімальною комісією понад тисячу сервісів та послуг. Зокрема, переказувати та виводити кошти на банківську карту, поповнювати мобільний рахунок, оплачувати комунальні послуги, інтернет та ТБ, штрафи і кредити та інше. Віднедавна через мобільний платіжний сервіс Paycell можна також здійснити благодійні перекази на користь ЗСУ і БФ «Повернись живим».

В оновленому застосунку Paycell підвищено ліміти: на разову транзакцію – до 4000 грн, а максимальна сума переказів на місяць становить 12 000 грн.

Платіжний сервіс Paycell наразі доступний для абонентів lifecell, які обслуговуються на індивідуальних тарифних планах на умовах передоплати та контакту, та користуються пристроями з операційною системою Android. Головною перевагою для зареєстрованих абонентів lifecell є можливість здійснювати оплату послуг через застосунок із балансу мобільного рахунку.

Завантажити застосунок Paycell можна з Google Play за посиланням. За першу транзакцію на суму від 100 грн користувачам нараховується бонус - 5 ГБ мобільного інтернету на 10 днів без додаткової плати.

За допомогою платіжного застосунку Paycell можна:

  • оплачувати понад тисячу сервісів онлайн,
  • переказувати кошти на банківську картку,
  • здійснювати благодійні платежі з мобільного рахунку,
  • отримувати бонуси за перекази.

Більше інформації про Paycell за посиланням.

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: