AppsFlyer запустив нове безпечне рішення для маркетологів — Data Clean Room / Все новости / Главная

Міжнародна компанія AppsFlyer, що має офіси розробки в Україні, презентує нове рішення для маркетологів та аналітиків — Data Clean Room, що стає одним з головних компонентів платформи AppsFlyer Privacy Cloud.

Як працює Data Clean Room

Data Clean Room — це безпечне та конфіденційне середовище, що дозволяє розробникам додатків об'єднувати та створювати аналітичні дані користувачів разом із маркетинговими даними про конверсію. В результаті, розробники додатків можуть точно розрахувати та вжити обґрунтовані дії щодо своїх маркетингових кампаній, тим самим збільшуючи віддачу від інвестицій та одночасно зберігаючи конфіденційність клієнтів.

Розробники програм мають повний контроль над тим, які дані потрапляють у Data Clean Room, і можуть самостійно визначати бізнес-логіку, відповідність вимогам та управління даними, використовуючи при цьому додаткові технології збереження конфіденційності.

«Після успішного закритого бета-тестування ми раді випустити ключовий компонент AppsFlyer Privacy Cloud. Клієнти, які використовують Data Clean Room, отримали можливість вимірювати та оптимізувати кампанії, використовуючи єдину, цілісну багатоканальну картину своїх маркетингових зусиль», — наголошує Едік Мітельман, General Manager, AppsFlyer Privacy Cloud.

 За допомогою DCR маркетологи можуть пожинати плоди комбінованих наборів даних, дотримуючись правил конфіденційності. Особиста інформація (PII) або дані з обмеженням атрибуції окремих користувачів не розкриваються нікому з учасників, а отже, неможливо визначити користувачів з унікальними ідентифікаторами.

Персональні дані та дані на рівні користувача обробляються таким чином, щоб використовувати їх для різних цілей вимірювання: створюються анонімні дані, які можна зіставляти і об'єднувати з даними з різних джерел.

Що таке AppsFlyer Privacy Cloud

У грудні 2021 року компанія AppsFlyer оголосила про створення Privacy Cloud - конфедеційного середовища для розробників додатків та їх партнерів для безпечної співпраці та проведення аналізу на основі певних рекомендацій та конфігурацій. Data Clean Room від AppsFlyer – це перша з багатьох технологічних реалізацій у рамках концепції Privacy Cloud. Інші подібні технології включатимуть вдосконалене гомоморфне шифрування (HE) та перетин приватних множин (PSI) у партнерстві з Intel, багатосторонні обчислення, диференціальну конфіденційність та моделювання агрегованих перетворень. 

Більш детально можна дізнатися тут: www.appsflyer.com/products/data-clean-room

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: