Вечірній випуск ТСН доступний до перегляду на Київстар ТБ / Все новости / Главная

З 20 червня Телевізійна Служба Новин відновила свою роботу в прямому ефірі. Так, тепер випуски ТСН транслюються о 19:30 по будням у тому числі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ. Переглядати контент можна у додатку на мобільному телефоні, планшеті, SMART TV, Android TV, Apple TV або на компʼютері через браузер як в Україні, так і закордоном. Канал «ТСН 19:30» доступний безкоштовно після авторизації за посиланням: https://kyivstar.page.link/3Nae.

Підсумкові новини дня від улюбленої мільйонами редакції тривають 30 хвилин. Ведучими програми позмінно є Наталія Мосейчук, Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Наталія Островська. У свою чергу, Алла Мазур веде підсумкові новини в межах марафону обʼєднаних телеканалів о 20:00 під час слоту 1+1, що також транслюється на Київстар ТБ.

«Нині новинний контент на платформі Київстар ТБ користується великим попитом і ми впевнені, що ТСН дасть глядачам ще більше перевіреної інформації від улюблених ведучих та журналістів. Зараз вкрай важливо бути обʼєднаними та тримати руку на пульсі подій, тож щоденний випуск ТСН – це підсумок актуальних подій, що трапилися в країні за день. Подій, які мають велике значення для кожного українця», – розповідають в Київстар ТБ

Дивіться вечірні випуски ТСН з понеділка по п’ятницю о 19:30 на каналі «ТСН 19:30» на Київстар ТБ. Також доєднуйтеся до перегляду телемарафону «Єдині новини». 

Тэги:   Киевстар

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: