Вдвічі більше добра: благодійні внески у додатку Glovo буде подвоєно / Все новости / Главная

Сервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo разом із  Mastercard та UKRSIBBANK оголосили про спільну благодійну ініціативу #вдвічі_більше_добра. Усі внески користувачів через баббл “Допоможи Україні!” у додатку Glovo, здійснені карткою Mastercard® від UKRSIBBANK, будуть подвоюватися. Ініціатива триватиме впродовж двох місяців.

На початку березня 2022 року сервіс Glovo запустив у додатку баббл “Допоможи Україні!”, куди зібрав перевірені благодійні фонди та проекти, які користувачі можуть підтримати за кілька кліків. На сьогодні у бабблі вже присутні фонди “Повернись живим” та СОС Дитячі Містечка, Фундація Дім Рональда Макдональда, Восток-SOS, “Common Help UA” та “Клуб Добродіїв”. Також можна підтримати такі проекти як: “Пригости Захисника”, UAnimals, “Підвішені продуктові набори із OVO”,  ДонорUA та ініціативи фонду БОН (“Одягни захисника”,  “БОН-бокс”, “Авто для захисників”).

Щоб зробити внесок, користувачу необхідно обрати благодійну організацію та розмір внеску, що варіюється від 10 грн до 10 тис грн, і підтвердити замовлення. Після підтвердження суму буде списано з платіжної картки користувача.

За три місяці роботи бабблу “Допоможи Україні!” користувачі Glovo задонейтили вже майже 600 тис гривень до різних благодійних організацій.

Із червня по серпень при здійсненні внеску до фондів через баббл “Допоможи Україні!” карткою Mastercard® від UKRSIBBANK, його розмір буде подвоєно партнерами ініціативи. Користувачі можуть зробити необмежену кількість внесків через додаток Glovo, і кожного разу розмір внеску буде збільшено вдвічі.

“Незважаючи на зовнішні умови та воєнні дії, ми продовжуємо працювати над створенням єдиної екосистеми навколо нашої платформи. Для нас особливо важливо, що у цей час ми об'єднуємо не лише користувачів, кур'єрів і партнерів, але й благодійні організації. Таким чином, ми розширюємо можливості наших партнерів з неурядових організацій та підтримуємо їх. Ми цінуємо, що наш багаторічний партнер - компанія Mastercard, та UKRSIBBANK запропонували підтримати місію бабблу “Допоможи Україні!” та добрі наміри наших користувачів. Вірю, що завдяки цій спільній ініціативі вдасться зібрати ще більше коштів для кожного з фондів і продовжувати підтримувати українців”, - коментує Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

​​“Останні місяці ще більше навчили нас бути стійкими та єднатись заради великої мети. Спільно з нашими партнерами ми щодня працюємо, аби кожен українець, незважаючи ні на що, мав змогу розраховуватися безготівково – швидко, зручно і безпечно, всюди, де це необхідно. Водночас, ми докладаємо максимальних зусиль, щоби підтримати тих, хто цього найбільше потребує сьогодні. Завдяки співпраці з нашими партнерами та підтримці українців, ми разом  зможемо зробити вдвічі більше добра, і ми дякуємо кожному користувачу за підтримку заради спільної доброї справи», — зазначила Наталя Байдала, директорка з маркетингу та комунікацій компанії Mastercard в Україні та Молдові.

«UKRSIBBANK продовжує підтримувати державу та українців і шукати різні підходи у реалізації цієї справи. Тож зараз ми вирішили не просто перерахувати кошти благодійним організаціям, а підтримати ініціативність наших клієнтів. Сьогодні в Україні діє велика кількість благодійних організацій, кожна з них має свій напрямок діяльності і допомагає різним категоріям населення. Подвоюючи суму благодійних донатів, ми зможемо охопити різні сфери та спрямувати допомогу туди, де її справді потребують», - розповідає Мар’ян Хомин, Начальник Департаменту Маркетингу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Щоб замовити доставку з ресторанів і супермаркетів у сервісі Glovo, завантажуйте безкоштовний додаток у App Store чи Google Play.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: