У липні абоненти lifecell продовжать використовувати пакетні гігабайти за кордоном / Все новости / Главная

Мобільний оператор lifecell продовжує термін дії акції «Гігабайти без кордонів» у липні й розширює перелік країн до 34. Суть акції в тому, що абоненти можуть використовувати пакетні гігабайти за кордоном за умови оплаченого пакета послуг.

lifecell розуміє важливість зв’язку для людей, які змушені були тікати від російської агресії за кордон у пошуках безпечного місця. Тому ще в травні оператор запустив акцію «Гігабайти без кордонів». Відтоді акцією скористалося понад 20 % абонентів, які виїхали за кордон. Середнє споживання мобільного інтернету на одного абонента за кордоном протягом минулих чотирьох місяців зросло на 91 %. Найактивніше послугою користувалися абоненти lifecell у Польщі, Німеччині й Болгарії.

У межах акції «Гігабайти без кордонів» абоненти можуть використовувати гігабайти зі свого пакета послуг без додаткової плати за роумінг у 34 країнах світу. Актуальний перелік країн у липні: Австрія, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Греція, Данія, Естонія, Ізраїль, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Північна Македонія, Польща, Португалія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція, Швейцарія.

Для того, щоб користуватися гігабайтами за кордоном, необхідно оплатити свій тарифний план або перезамовити його через *700# у період проведення акції й отримати в роумінгу стільки гігабайтів, скільки передбачено в українському тарифі (максимально можна використати 50 ГБ протягом липня). Деталі акції за посиланням.

Також lifecell у липні продовжить акцію, згідно з якою можна приймати вхідні дзвінки в 16 країнах без додаткової плати, лише оплативши свій пакет послуг. Перелік країн за цією акцією: Бельгія, Болгарія, Греція, Естонія, Іспанія, Латвія, Литва, Люксембург, Молдова, Польща, Румунія, Словаччина, Словенія, Франція, Хорватія, Швеція. За час дії акції з 17 травня нею скористалося понад 23 % роумерів. Деталі акції за посиланням.

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: