Компанія MacPaw розпочала набір на стажування для спеціалістів в Україні / Все новости / Главная

Компанія MacPaw розпочала набір на щорічне стажування для спеціалістів-початківців, які залишаються в Україні. Цього року програма включатиме напрями інженерії, тестування, контент-менеджменту та комунікацій. Стажування пройде з 5 вересня по 1 грудня та буде повністю оплачуваним. Збір заявок триватиме до 24 липня включно.

Мета проєкту — розвиток нового покоління досвідчених та конкурентоспроможних digital-спеціалістів. За 14 років на ринку MacPaw вдалось зібрати команду експертів, що інвестують не лише у своє професійне зростання, а й готові ділитися знаннями з іншими.

Завдяки цій ініціативі компанія прагне створити сприятливі умови для того, щоб початківці з різних галузей могли розвиватися професійно, працювати й інвестувати свій ресурс у підтримку й відбудову країни.

Девіз цьогорічного стажування — “Harvest new skills”. Стажування від MacPaw — це можливість зануритися у насичені будні IT-компанії, інтенсивна робота над реальними продуктами й проєктами та посилення своїх soft і hard-скілів протягом 30 годин на тиждень. А наприкінці програми стажистів чекатиме триденний хакатон та захист власних проєктів.

Цього року компанія проводить стажування за 7 напрямами:

  • iOS/macOS Engineering
  • Front-end Engineering
  • Back-end PHP Engineering
  • Quality Assurance
  • Social Media Communications
  • Internal Communications
  • Content Management

Для кожного з них відкрито до чотирьох вакантних місць. У минулому були випадки, коли жоден із кандидатів не пройшов відбір — у такому випадку напрямок не відкривали. У 2021 році на стажування подались 348 кандидатів, тож конкуренція може бути високою.

Щоб подати заявку на стажування від MacPaw, потрібно пройти 2 етапи:

  1. Виконати тестове завдання за посиланням.
  2. Пройти співбесіду з рекрутером та ментором.

Умови відбору:

  • Trainee та Junior-спеціалісти, що залишились на території України,
  • проактивні та допитливі кандидати,
  • віком від 18 років,
  • зі знанням англійської на рівні Intermediate або вище.

“MacPaw проводить стажування вже сьомий рік поспіль. Для нас, як компанії, це можливість щороку розкривати нові таланти, ділитися досвідом й створювати умови для успішного кар’єрного розвитку тут, в Україні. У цей непростий для українців час нам було особливо важливо втілити цей проєкт у життя, щоб підтримати всіх тих, хто залишається в Україні, озброїти їх досвідом і знаннями, які допоможуть зробити свій внесок у відбудову економіки країни після перемоги. Війна ще триває, тому маємо продовжувати працювати, навчатися, шукати можливості, створювати нові продукти світового рівня і робити все можливе для перемоги України“, — каже Олександр Косован, засновник і CEO MacPaw.

“Для компаній стажування — це завжди ризик, особливо коли йдеться про роботу над справжніми проєктами. Але нові неординарні ідеї стажистів, їхня віддача та розвиток самих менторів того варті. Щорічне стажування стало втіленням однієї з цінностей MacPaw — Create Experience, адже команда пропонує новачкам повноцінне занурення в реальний досвід проєктів та задач у продуктах із мільйонами користувачів. Тому і для компанії, і для стажистів це — win-win”, **— розповідає Ксенія Растворова, Tech Brand Manager MacPaw та менторка стажування.

За 7 років компанія отримала 2264 заявки на 27 різних напрямів, випустила 81 стажиста, 42 з яких приєднались до MacPaw після стажування. Наразі в команді 36 колишніх стажистів, а деякі з них — вже Senior Software Engineers і самі стали менторами. У 2022 році стажування вперше пройде восени, а список напрямів поповниться 3 новими: Social Media Communications, Internal Communications та Content Management.

Дізнайтесь більше про стажування від MacPaw у подкасті On the level.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: